Επέκταση της σεζόν σε επιλεγμένα ξενοδοχεία της Κρήτης και της Ρόδου μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου, περιλαμβάνει η τρίτη κατά σειρά ανανέωση του προγράμματος διακοπών του Γερμανού τουρ οπερέιτορ FTI για την Ελλάδα, καθώς η ζήτηση που καταγράφει από το ταξιδιωτικό κοινό για τη χώρα μας ξεπερνάει τα επίπεδα του 2019.
Το γεγονός ότι η συνεργασία με τις τουριστικές επιχειρήσεις στην Ελλάδα έχει σχεδιαστεί με μακροπρόθεσμους στόχους αντικατοπτρίζεται και από τη συνεχιζόμενη επέκταση του χαρτοφυλακίου του FTI, σε προορισμούς όπως η Κρήτη, στην οποία εστιάζει ιδιαίτερα ο τουρ οπερέιτορ λόγω της μεγάλης ζήτησης.
Προσφέρουμε 350 εβδομαδιαίες συνδέσεις στην Κρήτη από περίπου 50 αεροδρόμια της Γερμανίας, της Αυστρίας και της Ελβετίας αλλά και της Γαλλίας και της Ολλανδίας ενώ για το φθινοπωρινό πρόγραμμα σχεδιάζουμε επέκταση της χωρητικότητας θέσεων ώστε να ανταποκρίνονται στη ζήτηση, δήλωσε η επικεφαλής στρατηγικής προορισμού στην Ελλάδα, Halina Strzyzewska.
Η σημασία της Κρήτης για τον όμιλο είναι επίσης έκδηλη από το γεγονός ότι το νησί αποτέλεσε τον τόπο διεξαγωγής του εφετινού συνεδρίου του Touristik Vertriebsgesellschaft (TVG) που διοργανώθηκε από τις 27 Απριλίου έως την 1η Μαΐου με 130 συμμετέχοντες οι οποίοι συζήτησαν τεχνικές βελτίωσης της ανθεκτικότητας, κατανόησης του ρόλου, των προκλήσεων και των ευκαιριών για τον franchisor, τα γραφεία και τους συνεργάτες.
Παράλληλα, προκειμένου να δοθεί έμπνευση στους νέους επισκέπτες ενός προορισμού αλλά και να αναδειχθούν νέες γωνιές στους επαναλαμβανόμενους επισκέπτες, η θυγατρική του ομίλου διεύρυνε σημαντικά το πρόγραμμά της σε Ελληνικούς προορισμούς.
- Όπως αναφέρει ο διευθύνων σύμβουλος της Meeting Point Hellas & Cyprus, κ. Μάνος Δρακονάκης, στην Κρήτη προσφέρεται από φέτος jeep tour μέσω του Φυσικού Πάρκου του Ψηλορείτη που περιλαμβάνει επίσκεψη σε αρχαιολογικούς χώρους, στο Σπήλαιο Σφεντόνη αλλά και στη γενέτειρα του Δία, στο όρος Ίδη. Επίσης, στο ανανεωμένο πρόγραμμα εκδρομής «Cretan Flavors» περιλαμβάνονται στάσεις σε οινοποιείο καθώς και σε εργαστήριο ελαιολάδου για τους λάτρεις της γκουρμέ γαστρονομίας.
Πηγή: Tornosnews.gr