Γυρίσματα για μια νέα εκπομπή με τίτλο «Γεύσεις από Ελλάδα», άρχισε στην Κρήτη ο Σωτήρης Κοντιζάς.
Σήμερα βρέθηκε στο αγρόκτημα Peskesi στο Χαρασό όπου έκανε γευσιγνωσία ελαιολάδου με τον Παναγιώτη Μαγγανά ,ο οποίος ανέβασε και τη σχετική φωτογραφία.
Τις προηγούμενες ημέρες, ήταν στην περιοχή του Ρεθύμνου ,όπου επισκέφθηκε, φάρμες και ταβέρνες σε μικρά χωριά και μαγείρεψε γαμοπίλαφο και αρνί με σταμναγκάθι.
Ο δημοφιλής σεφ, μοιράστηκε και στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφίες και βίντεο από λιόφυτο και ελαιοτριβείο.
Φόρεσε τα γάντια του και μάζεψε ελιές ,ενώ παρουσίασε και μία σειρά από βίντεο, τα οποία τράβηξε ο ίδιος με όλη τη διαδικασία της παραγωγής του ελαιόλαδου.