Ο Γιώργος Γιακουμάκης μπορεί να βρίσκεται στο μακρινό Μεξικό και να συνεχίζει εκεί την επαγγελματική του πορεία, όμως το «επιχειρηματικό» μυαλό του Κρητικού φορ βρίσκεται στην Ελλάδα.
Ο διεθνής ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται ως επιθετικός στην Κρους Ασούλ, βρίσκεται μαζί με δύο ταλαντούχους pastry chef πίσω από ένα νέο ζαχαροπλαστείο των Βορείων Προαστίων. Ο ένας εκ των δύο pastry chef είναι ο συνονόματος ξάδερφος του Κρητικού φορ και ο άλλος ο Λάμπρος Ζαρκαδούλας. Μαζί οι τρεις τους επέλεξαν να επεκτείνουν το επαγγελματικό τους εγχείρημα και στην Αττική.
Το κατάστημα ονομάζεται Montée και βρίσκεται στη Νέα Πεντέλη είναι ένα farm-to-fork ζαχαροπλαστείο, το οποίο είχε ανοίξει πρώτα στην Αλίαρτο της Βοιωτίας και τώρα άνοιξε και το δεύτερο κατάστημά του φέτος την άνοιξη.
Εμείς να του ευχηθούμε πολλά… γλυκά «γκολ» στο νέο του εγχείρημα.