ΚΑΛΗΜΕΡΑ με δύναμη και αισιοδοξία για την εβδομάδα που μόλις άρχισε.
ΠΟΛΛΑ και διαφορετικά θα μας απασχολήσουν και αυτήν την εβδομάδα, με όλα πάντως να κινούνται στον απόηχο της πρότασης δυσπιστίας.
ΟΛΟΙ ξέρουμε πως αυτή η ιστορία θα έχει και συνέχεια, και δυστυχώς όποια κι αν είναι, καρατομήσεις, ανασχηματισμοί, προανακριτικές επιτροπές κλπ., δεν αλλάζει όσα συνέβησαν.
ΕΧΕΙ αξία ωστόσο να γίνουν οι δομικές αλλαγές για να μην ξανασυμβούν ανάλογα περιστατικά.
ΟΠΩΣ θα είχε αξία να μάθουμε και πότε θα τελειώσει το σίριαλ με την οδό 1821 στο Ηράκλειο.
ΜΙΑ ακόμα γυναίκα τραυματίστηκε στο δρόμο με τις ελαττωματικές σχάρες που αποκλείστηκε με κορδέλες για να γίνουν επισκευές.
ΠΡΙΝ γίνουν αυτές οι επισκευές έγινε και τρίτο ατύχημα, αυτή τη φορά με πεζή γυναίκα, την οποία… έριξαν τα προστατευτικά εμπόδια!
ΣΟΒΑΡΑ τώρα; Αν όλα αυτά μας τα έλεγαν για ανέκδοτο, δύσπιστοι θα είμαστε για το πόσο αληθινά είναι.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ συμβαίνουν δίπλα μας.
ΑΛΛΑ δεν συμβαίνουν μόνο αυτά. Η κυκλοφορία στην πόλη είναι δύσκολη, με κλειστή την πλατεία Ελευθερίας, και έργα μικρότερα να εκτελούνται από ‘δω και από ‘κει συνέχεια.
ΕΠΙΤΑΧΥΝΣΗ χρειάζεται προφανώς, γιατί αν επαληθευθούν τα δεδομένα, και αρχίσει γρήγορα και εντατικά η τουριστική σεζόν, δεν θα έχουμε τι να δείξουμε στους τουρίστες.
ΑΦΗΣΤΕ που όπου και να πάνε θα σκοντάφτουν!
ΠΡΙΝ από αυτό, προφανώς θα έχουν βγάλει δεκάδες φωτογραφίες και θα μας έχουν κάνει ρεζίλι διεθνώς, δημοσιεύοντάς τις στα κοινωνικά δίκτυα.
ΑΥΤΗ είναι η τακτική στην εποχή της ταχύτατης διάδοσης και χωρίς κανένα έλεγχο πληροφορίας αλλά και φωτογραφίας, και τίποτα δεν μπορούμε να κάνουμε για το αλλάξουμε.
ΕΚΤΟΣ ίσως από το να μη δίνουμε λαβές.
ΑΥΡΙΟ «κληρώνει» για τα εξώδικα που έστειλε ο Γκριμάλντι στο λιμάνι σε διάφορους φορείς.
ΣΥΖΗΤΗΣΗ για το θέμα έχει οργανωθεί στην Περιφέρεια Κρήτης, αλλά δεν γνωρίζουμε κατά πόσο μια σύσκεψη μπορεί να ανατρέψει ειλημμένες αποφάσεις.