Πολλές φορές έχουμε δει τον Σάκη Ρουβά να δοκιμάζει συνταγές στην υπέροχη κουζίνα του σπιτιού του στον Νέο Βουτζά. Τώρα τον βλέπουμε και σε…περιοδεία.
Από τις διακοπές του στη Σκιάθο όπου βρίσκεται βρέθηκε στη κουζίνα αγαπημένου του μαγαζιού να αναλαμβάνει να φτιάξει ο ίδιος το παραδοσιακό Κερκυραϊκό Bianco, δηλαδή λεμονάτο ψάρι με πατάτες, σκόρδο και κρεμμύδια αλλά με ένα twist δικό του.
Ο Σάκης Ρουβάς στο βίντεο που ανέβασε εξηγεί πως μετά το θαλάσσιο σκι, πήγε κομμάτια για φρέσκο ψάρι στο αγαπημένο του μαγαζί στην Κεχριά και εκεί ο φίλος του και ιδιοκτήτης του ζήτησε να φτιάξει αυτό το παραδοσιακό Κερκυραϊκό -με ιταλικές ρίζες- πιάτο. Και ο Σάκης ρίχτηκε στη δουλειά. Κι όπως εξήγησε ο ίδιος κανονικά η συνταγή δε θέλει καρότο αλλά ο ίδιος βάζει γιατί του αρέσει. Ενώ όταν καθάριζε με τα χέρια τα σκόρδα για να τα βάλει μέσα μας ενημέρωσε πως η Ζυγούλη θα γκρινιάζει.
Είμαστε σίγουροι πως με το αποτέλεσμα που είδαμε μαζί με ότι άλλο πήγαινε στο τραπέζι τους γκρίνια δεν θα υπήρξε…