Ένα παλιό μονοπάτι, 3 πανέμορφες παραθαλάσσιες τοποθεσίες (όποιος θέλει κολυμπάει), μια ιστορική μονή, φοίνικες, υπέροχη φύση σε μια πεζοπορία, πλάι πλάι στο νότιο Κρητικό πέλαγος, θα περιλαμβάνει η εξόρμηση των Δρόμων Ζωής την Κυριακή 14/05/2023.
Τσούτσουρος, γραφικό Μαριδάκι, θαυματουργός Άγιος Νικήτας, το μικρό φοινικόδασος με τους φοίνικες του θεόφραστου (φοίνικας ενδημικός της Κρήτης), σε μια πορεία 4 ωρών, η οποία μπορεί να γίνει και περικεκομμένη (από όσους δεν θα ήθελαν να την κάνουν ολόκληρη ή θα ήθελαν περισσότερο χρόνο στη θάλασσα).
Στο τελείωμα της πεζοπορίας θα υπαρχει ελεύθερος χρόνος στον παραθαλάσσιο οικισμό του Τσούτσουρα για φαγητό ή καφέ.
Ώρες πορείας 04:00 Β.Δ. 1.
Αναχώρηση από τον χώρο της Λαϊκής αγοράς του Σαββάτου (Αγία Άννα) στις 08:00.
Πληροφορίες – Δηλώσεις συμμετοχής μόνο στα: 2816007430 και 6947504650.
Ώρες επικοινωνίας Δευτέρα-Παρασκευή 09:00-14:00 και 18:00-21:00.
Ενημερωθείτε για τις δραστηριότητες από το site μας www.dromoizois.gr
Το παραπάνω πρόγραμμα είναι ενδεικτικό και ενδέχεται να τροποποιηθεί χωρίς προειδοποίηση εάν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη διεξαγωγή της εκδρομής.