«Προώθηση των κρητικών προϊόντων και της κρητικής κουζίνας» πραγματοποιείται σήμερα από την Αγροδιατροφική Σύμπραξη της Περιφέρειας Κρήτης, με τη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Ρεθύμνου.
Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο απονομής των σημάτων «Κρήτη», «Κρητική Κουζίνα» και «Επισκέψιμα Οινοποιεία» σε επιχειρήσεις της Κρήτης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 6.00 το απόγευμα, στον συνεδριακό χώρο του ξενοδοχείου Sentido Pearl Beach στο Ρέθυμνο.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης:
18:00-18:00 Προσέλευση-Έναρξη.
18:00-18:30 Χαιρετισμοί.
18:30-18:45 «H διαδικασία πιστοποίησης των προϊόντων με το σήμα «κρήτη»- δρ Αλέξανδρος Στεφανάκης, πρόεδρος ΓΕΩΤΕΕ, Παραρτήματος Κρήτης & αντιπρόεδρος ΔΣ Αγροδιατροφικής Σύμπραξης Περιφέρειας Κρήτης.
18:45-19:15 Οι επιχειρηματίες μιλούν για τα σήματα “Κρήτη” και τα οφέλη της πιστοποίησης.
19:15-20:00 Τελετή απονομής σημάτων «Κρήτη», «Κρητική κουζίνα», «Επισκέψιμα οινοποιεία» στις πιστοποιημένες επιχειρήσεις.
20:00-20:30 Κλείσιμο εκδήλωσης.