“ΛΟΥΚΕΤΟ” ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Γνωστό beach bar στο Καβούρι δεν φαίνεται να… πτοήθηκε από το διήμερο λουκέτο που του είχε επιβληθεί από την ΑΑΔΕ για μη έκδοση αποδείξεων και συνέχισε το ίδιο τροπάρι, πηγαίνοντάς το μάλιστα ένα βήμα παραπέρα.

Κι αυτό γιατί το beach bar στο Καβούρι εγκατέστησε και λογισμικό για να αποφεύγει να πέσει στα δίχτυα της εφορίας.

Συγκεκριμένα,  επιχείρηση είχε εγκαταστήσει… κουμπί πανικού! Πρόκειται για ένα λογισμικό, το οποίο εγκαθίσταται στον φορολογικό μηχανισμό και ενεργοποιείται με το πάτημα ενός κουμπιού, ακόμα και από κινητό τηλέφωνο.

Μόλις ενεργοποιηθεί, δίνει εντολή στον φορολογικό μηχανισμό να εκδώσει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το σύνολο των αποδείξεων, που δεν έχουν κοπεί μέσα στη μέρα!

Όπερ και εγένετο. Οι ελεγκτές το εντόπισαν και στην επιχείρηση επιβλήθηκε τετραήμερο λουκέτο, ως υπότροπη.