Χανιά: Με λαμπρότητα εορτάστηκε η Επέτειος της 25ης Μαρτίου

Παρουσία πλήθους κόσμου πραγματοποιήθηκε η παρέλαση και ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στα Χανιά. Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ήταν οι βουλευτές Χανίων, Ντόρα Μπακογιάννη, Αλέξανδρος Μαρκογιαννάκης και Παύλος Πολάκης.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε η υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Σέβη Αμανατ;iδου – Βολουδάκη. Παρόντες ήταν o αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νίκος Καλογερής, ο δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, καθώς και εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων και στρατιωτικών αρχών των Χανίων.

Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου είναι μια σημαντική εθνική γιορτή που τιμά την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Οι εκδηλώσεις περιλάμβαναν επίσημη δοξολογία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό των Εισοδίων της Θεοτόκου, ενώ ακολούθησε η κατάθεση Στεφάνων στο Ηρώο της πόλης.

ΠΗΓΗ: ertnews.gr