Χανιά: Εξιχνιάστηκαν 6 κλοπές σε επιχειρήσεις και οικίες

Αξιοποιώντας υλικό από κάμερες ασφαλείας αλλά και μαρτυρίες πολιτών οι αστυνομικοί των Χανίων κατάφεραν εντοπίσουν τον ποντικό που είχε ρημάξει επιχειρήσεις και σπίτια στην περιοχή του Πλατανιά.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο 20χρονος κατά το χρονικό διάστημα από 23.12.2024 έως 30.03.2025 διέπραξε έξι κλοπές σε επιχειρήσεις και οικία αφαιρώντας διάφορα χρηματικά ποσά και αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας 1.500 ευρώ, προκαλώντας παράλληλα φθορές.

Οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος Πλατανιά εντόπισαν τη Δευτέρα τον νεαρό και σε έρευνα που ακολούθησε σε χώρο όπου διαμένει σε περιοχή του εν λόγω Δήμου, βρέθηκαν μέρος των αναιρεθέντων αντικειμένων και διάφορα είδη ένδυσης και υπόδησης που φορούσε κατά το χρόνο των κλοπών. Επιπλέον βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αεροβόλο πιστόλι με γεμιστήρα και (3) φυσίγγια, ζυγαριά ακριβείας, (3) τρίφτες κάνναβης με υπολείμματα κάνναβης, (3) μαχαίρια ενώ διαπιστώθηκε να έχει εγκαταστήσει εξωτερικά του χώρου κλειστό κύκλωμα καταγραφής εικόνας (κάμερα) η οποία κατασχέθηκε.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Πλατανιά.