Μια νέα πολλά υποσχόμενη συνεργασία, αναπτύσσεται στα Χανιά.
Συγκεκριμένα, το βιολογικό αγελαδινό γάλα που παράγεται στην Αγροτική Φυλακή Αγιάς, μετατρέπεται στο μεξικάνικο τυρί quesillo (queso Oaxaca), με τη βοήθεια του Δημήτρη Μαλανδρένη.
Ιδού η ανάρτησή του:
“Με μεγάλη χαρά εγκαινιάζουμε την συνεργασία μας με την Αγροτική Φυλακή Αγιάς Χανίων!
Θα προμηθευόμαστε το βιολογικό τους αγελαδινό γάλα για την παρασκευή του αγαπημένου μας τυριού quesillo (queso Oaxaca).
Μας πήρε πολύ χρόνο και μεγάλη προσπάθεια για το κάνουμε πράξη και εδώ είμαστε !
Η αγάπη μας για τα χώματα της Κρήτης και της Οαχακα γίνεται για ακόμη μια φορά πράξη και είμαστε και πολύ χαρούμενοι και πολύ υπερήφανοι!
To βίντεο στόρυ από τον αδελφό και συνεργάτη μας Νίκο Κουκλάκη”.