Δ.ΥΠ.Α

Στο Ηράκλειο, με τη συμμετοχή 30 επιχειρήσεων με πάνω από  1.700 θέσεις εργασίας,  θα πραγματοποιηθεί η  26 η «Ημέρα Καριέρας»,που οργανώνει η  Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ)

H εκδήλωση θα γίνει το Σάββατο, 9 Μαρτίου 2024, από τις 10:00 έως τις 18:00, στο Rotonda Private Hall, οδός Σοφοκλή Βενιζέλου Μίνωος και  Πελασγών.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν και η δήλωση συμμετοχής βρίσκεται στη διεύθυνση:

https://www.eventora.com/el/Events/imera-karieras-dypa-irakleio-2024.

Όσοι αναζητούν εργασία θα έχουν τη δυνατότητα να:

Συνομιλήσουν απευθείας, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού, με στελέχη επιχειρήσεων που αναζητούν προσωπικό, να ενημερωθούν για το εύρος των διαθέσιμων θέσεων εργασίας και τις ειδικότητες που έχουν τη μεγαλύτερη ζήτηση από τις επιχειρήσεις, και να συναντηθούν με εξειδικευμένους εργασιακούς συμβούλους και στελέχη της μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) και να ενημερωθούν για τις δράσεις και υπηρεσίες της ΔΥΠΑ.

Οι κλάδοι οικονομικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων που συμμετέχουν είναι σενδεικτικά: εισαγωγές, αλουμινοκατασκευές, τηλεπικοινωνίες, παροχή υπηρεσιών (ιατρικών, management and consulting), υπεραγορές, χονδρικό και λιανικό εμπόριο, προσχολική φροντίδα και εκπαίδευση, logistics και τουρισμός-φιλοξενία (ξενοδοχεία, εστίαση, catering).

Οι ειδικότητες που αναζητούν είναι ενδεικτικά: στελέχη πληροφορικής, υπάλληλοι γραφείου, λογιστές και βοηθοί λογιστών, σύμβουλοι πωλήσεων και τεχνικής εξυπηρέτησης πελατών, νηπιαγωγοί, βρεφοκόμοι, οδηγοί, αποθηκάριοι, προσωπικό καθαριότητας, νοσηλευτές, καθώς και ειδικότητες σε όλο το φάσμα του τουρισμού.

Οι επιχειρήσεις και οι θέσεις εργασίας που αναζητούν βρίσκονται αναρτημένες στον ιστότοπο της ΔΥΠΑ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση:

https://www.dypa.gov.gr/hrakleio-9-martioy-2024-eidikotites-kai-epikheiriseis

Όλες οι πληροφορίες για τις δράσεις της ΔΥΠΑ στο: www.dypa.gov.gr .