Ο Νίκος Καλομοίρης, από τον συνδυασμό «Ενωμένο Ηράκλειο», με επικεφαλής τον απερχόμενο πρόεδρο, Γιώργο Πικράκη, είναι ο νέος πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου.
Στο Ηράκλειο υπηρετεί σχεδόν τρία χρόνια (υπηρετούσε στην Αττική) και κατήλθε για πρώτη φορά σε αυτή την εκλογική διαδικασία, με πάθος και πολλή όρεξη να προσφέρει στους συναδέλφους του. Απόλυτα συνειδητή επιλογή. Στα βαθιά και στα δύσκολα. Έχει όραμα, πιστεύει στον συνδικαλισμό και εμφανίζεται αποφασισμένος να δώσει τον καλύτερο του εαυτό για το κοινό καλό. Όπως λέει άλλωστε «οι συνάδελφοι πάνω απ’ όλα».
Σε ό,τι αφορά την πορεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, στόχος είναι, όπως επισήμανε, να την κρατήσει σε ανοδική τροχιά, με κύρος και βαρύτητα στις θέσεις και στις δράσεις και ξεχωριστό στίγμα σε πανελλαδικό επίπεδο.
Ο Νίκος Καλομοίρης, ο οποίος υπηρετεί στο Τμήμα Τροχαίας Ηρακλείου, εμφανίζεται ενωτικός, γυρίζει σελίδα και καλεί τους συναδέλφους του να κοιτάξουν και να παλέψουν για το αύριο όλοι μαζί, σαν μία γροθιά.
Ο Γιώργος Πικράκης, παρά το γεγονός ότι για τρίτη συνεχή εκλογική διαδικασία αναδείχθηκε πρώτος και με διαφορά σε σταυρούς, παραμένει στη νέα διοίκηση ως απλό μέλος, όπως άλλωστε επιθυμούσε για τους δικούς του λόγους, τους οποίους ενδεχομένως θελήσει να δημοσιοποιήσει σε δεύτερο χρόνο.
Η νέα διοίκηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Ηρακλείου έχει ως εξής:
Πρόεδρος, Νίκος Καλομοίρης, αντιπρόεδρος, Κωνσταντίνος Ανθουλάκης, Γενικός Γραμματέας, Γιώργος Μαρκογιαννάκης, αναπληρωτής Γ. Γραμματέας Κωνσταντίνος Ανθουλάκης, ταμίας, Κωνσταντίνος Αλεξάκης, οργανωτικός γραμματέας, Νίκος Καλομοίρης, μέλη: Γιώργος Πικράκης, Εμμανουήλ Λαγουδάκης, Γιώργος Σχοιναράκης, Αντώνιος Δρακάκης και Κωνσταντίνος Κενδριστάκης.
Ως προς τους εκπροσώπους στο συμβούλιο μεταθέσεων:
Τακτικό μέλος, Κωνσταντίνος Σακαβέλης
Αναπληρωματικό μέλος, Μαρίνος Μαραβελάκης.