Μαλεβίζι: Ποιους αντιδημάρχους ανακοίνωσε ο Μποκέας

Το νέο εκτελεστικό σχήμα της Δημοτικής Αρχής Μαλεβιζίου για τη νέα αυτοδιοικητική περίοδο, ανακοίνωσε και επισήμως ο δήμαρχος Μενέλαος Μποκέας. Με απόφαση του δημάρχου, αντιδήμαρχοι ορίζονται οι

Παρασύρης Ευάγγελος,  αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών και Εξυπηρέτησης του Δημότη και αναπληρωτής δημάρχου. Βίστης Εμμανουήλ, αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Aνακύκλωσης.

Σαλούστρος Αριστομένης, αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολιτικής Προστασίας.  Βογιατζή Μαρίνα – Δέσποινα, αντιδήμαρχος Παιδείας, Διοικητικών Υπηρεσιών και Εθελοντισμού.  Λυρώνη Χρύσα, αντιδήμαρχος Τουρισμού και Πολιτισμού.  Φασουλάκης Γρηγόριος, αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας, Υγείας και Αλληλεγγύης, με επιπλέον κατά τόπον αρμοδιότητα στη Δ.Ε. Κρουσώνα Πετούσης Γεώργιος, αντιδήμαρχος Πολεοδομικού Σχεδιασμού Μαλεβιζίου και Έργων Εφαρμογής Σχεδίου Πόλης Αγίας Μαρίνας (άνευ αντιμισθίας).

Κοκκινάκης Θεοφάνης, αντιδήμαρχος Καθημερινότητας, Τοπικών Κοινοτήτων, Πρωτογενούς Τομέα και Πρασίνου, με επιπλέον κατά τόπον αρμοδιότητα στη Δ.Ε. Τυλίσου (άνευ αντιμισθίας). Ο δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας, διατηρεί τις αρμοδιότητες Προγραμματισμού και Ψηφιακής Ανάπτυξης. Επίσης, ο δήμαρχος θα προεδρεύσει της Δημοτικής Επιτροπής.

Εντεταλμένοι δημοτικοί σύμβουλοι εκλέγονται ο Πατεράκης Εμμανουήλ, εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού και Νέας Γενιάς, ο  Μαρής Ιωάννης, εντεταλμένος σύμβουλος Αξιοποίησης Δημοτικής Περιουσίας και Επιχειρηματικότητας.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Δήμου,  πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου προτείνεται ο Καλλέργης Ελευθέριος και Γραμματέας Δημοτικού Συμβουλίου προτείνεται ο Πατεράκης Εμμανουήλ. Για τις Διοικήσεις των Νομικών Προσώπων προτείνονται, στη ΜΑΕΔΗΜ ο Γρηγόριος Περυσινάκης (ως πρόεδρος), και στη ΔΕΥΑΜ ο Βάμβουκας Ιωάννης (ως πρόεδρος)  και ο Μαρής Ιωάννης (ως αντιπρόεδρος).