Ηράκλειο: 44χρονος προσπάθησε να πατήσει ζευγάρι με το αυτοκίνητο του

Άγρια καταδίωξη μέσα στη νύχτα για τη σύλληψη ενός αλλοδαπού, ο οποίος χτύπησε με το αυτοκίνητό του δύο άτομα, έναν άνδρα και μια γυναίκα, στέλνοντάς τους στο νοσοκομείο.

Ο αλλοδαπός – οι πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για Αλβανό- ο οποίος σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες περίμενε μέσα στο αυτοκίνητό του τον Έλληνα και την σύζυγό του και μόλις τους είδε, πάτησε γκάζι και τους χτύπησε.

Μάλιστα περιγράφονται άγριες σκηνές από αυτόπτες μάρτυρες.

Ο αλλοδαπός μετά την πράξη του τράπηκε σε φυγή, αλλά καταδιώχθηκε από αστυνομικούς, οι οποίοι τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν στην περιοχή της Αμμουδάρας.

Αστυνομικές πηγές μας είπαν ότι πρόκειται για μια σχεδιασμένη κίνηση από το φερόμενο ως δράστη. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης κάνουν λόγο για οικονομικές διαφορές μεταξύ δράστη και θυμάτων, ωστόσο όλα είναι υπό διερεύνηση.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έκανε το ζευγάρι νωρίτερα ο δράστης είχε πάει στο αγροτεμάχιό τους και προκάλεσε ζημιές στις καλλιέργειες τους.

Ο άνδρας είναι πιο σοβαρά τραυματισμένος από τη σύζυγό του