Σε μια σύλληψη προχώρησαν, την Μ. Δευτέρα, οι άνδρες της Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιεράπετρας για κατοχή ναρκωτικών.
Συγκεκριμένα, ένας 45χρονος αλλοδαπός συνελήφθη ενώ έπειτα από έρευνα στο σπίτι του κατασχέθηκαν σχεδόν 20 γραμμάρια κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας τρίφτης και το χρηματικό ποσό των 5.800 ευρώ.
Η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιεράπετρας .
Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:
Συνελήφθη αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Ναρκωτικών ουσιών στο Λασίθι
Κατασχέθηκαν σχεδόν 20 γραμμάρια κάνναβης, ζυγαριά ακριβείας τρίφτης και το χρηματικό ποσό των 5.800 ευρώ
Συνελήφθη, χθες (14.04.2025) σε περιοχή του Δήμου Ιεράπετρας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιεράπετρας, 45χρονος αλλοδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις Νομοθεσίας περί ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο του ειδικού σχεδιασμού και δράσεων που εκπονεί η Διεύθυνση Αστυνομίας Λασιθίου για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων από αστυνομικούς της ανωτέρω υπηρεσίας πραγματοποιήθηκε έρευνα στην οικία του αλλοδαπού.
Κατά τη διάρκεια της έρευνας βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
18,7 γραμμάρια κάνναβης,
ζυγαριά ακριβείας,
το χρηματικό ποσό των 5.800 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομη δραστηριότητα και
τρίφτης
Η προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ιεράπετρας .