Δύο τροχαία με εγκλωβισμό ταυτόχρονα στα Χανιά
Φωτογραφία: zarpanews.gr

Δύο τροχαία ατυχήματα σχεδόν ταυτόχρονα σημειώθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου, στα Χανιά.

Το πρώτο συνέβη στα Κεραμειά, κοντά στην Παναγία, όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο και έφυγε από τον δρόμο με αποτέλεσμα να εγκλωβιστεί εντός του οχήματος.

Στο σημείο έφτασε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία κατάφερε να απεγκλωβίσει τον άνδρα, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Χανίων.

Λίγα λεπτά μετά, σημειώθηκε δεύτερο τροχαίο ατύχημα, στην επαρχιακή οδό του Γαλατά προς Αγιά, όταν δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με αποτέλεσμα, τον εγκλωβισμό δύο ατόμων, ενός άνδρα και μιας γυναίκας.

Και σε αυτή την περίπτωση χρειάστηκε να επέμβει η Πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό τους, ενώ μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Χανίων.

Και οι τρεις τραυματίες από τα τροχαία έχουν τραυματιστεί ελαφρά και δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή τους.

Τις συνθήκες ερευνά η τροχαία Χανίων.

Πηγή: zarpanews.gr