Ροή ειδήσεων
Κυριακή, 9 Μαρτίου 2025
Γιορτάζουν: Αέτιος, Βιβιανός, Ηλιανός, Λυσίμαχος, Ξάνθος, Σεβηριανός, Σμάραγδος, Φιλοκτήμων, Σαράντης, Λωξάνδρα, Ρωξάνη, Ορθοδόξης, Άξιος
10°
Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ
Ανεβαίνει και άλλο η θερμοκρασία σήμερα – Καλός καιρός σε όλη τη χώρα

Ακόμη και στους 20 βαθμούς Κελσίου στα ηπειρωτικά θα φτάσει η θερμοκραία την Παρασκευή, όπως προβλέπει η ΕΜΥ. Από το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις, αλλά δεν προβλέπεται βροχή. Με παρόμοιες συνθήκες θα κυλήσει και το Σαββατοκύριακο, οπότε και η θερμοκρασία θα σημειώσει και νέα μικρή άνοδο.

Εν τω μεταξύ, θα κοπάσουν οι άνεμοι στα ηπειρωτικά, αν και στο Αιγαίο θα φτάνουν τοπικά τα 6 μποφόρ.

Στην Αττική για σήμερα Παρασκευή περιμένουμε γενικά αίθριο καιρό με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα, ανέμους από βόρειες διευθύνσεις 3-5 και τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος ο καιρός και στη Θεσσαλονίκη σήμερα, με θερμοκρασία από 4 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Η πρόγνωση της ΕΜΥ για τη Παρασκευή (7/3)

Αρχικά αίθριος καιρός σε όλη τη χώρα. Από τις μεσημβρινές ώρες στο Ιόνιο και από τις απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά (κυρίως στα δυτικά) και την Κρήτη θα αναπτυχθούν αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές.
Οι άνεμοι στα δυτικά και τη Μακεδονία θα είναι μεταβλητοί έως 3 μποφόρ, στις υπόλοιπες περιοχές θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο. Θα φτάσει τους 18 με 20 βαθμούς και τοπικά στα ηπειρωτικά και τα Δωδεκάνησα τους 21 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός στην Κρήτη

Γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις από το απόγευμα στη δυτική Κρήτη.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και τοπικά στις Κυκλάδες 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 με 20 βαθμούς Κελσίου.