Ο Ηλίας Μαμαλάκης πεθύμησε κεφτεδάκια – Τα μυστικά του για την τέλεια συνταγή

Έγραψε, λοιπόν:

«Επιθύμησα κεφτέδες και μ ένα μαγικό τρόπο μου ήλθαν σε αφθονία .

Είναι θεϊκό φαγάκι ,απέξω τραγανοί και από μέσα τρυφεροί αρωματικοί με δυόσμο και ριγανίτσα και άλλα μικρά μυστικά .

Να προτιμάτε πάντα λιπαρό κρέας και να ξεκινάτε την διαδικασία πάντα αλατίζοντας τον κιμά και ζυμώνοντας.

Τον αφήνετε 5 λεπτά να ξεκουραστεί και του ρίχνετε μετά ( για ένα κιλό κρέας ) ένα νεροπότηρο παγωμένο νερό ή καλύτερα θρυματισμένα παγάκια .

Ζυμώνετε ξανά και συνεχίζετε με τα υπόλοιπα υλικά .

Και προσοχή μόνο μουλιασμένο ψωμί, όχι γαλέτα.»