Έγραψε, λοιπόν:
«Επιθύμησα κεφτέδες και μ ένα μαγικό τρόπο μου ήλθαν σε αφθονία .
Είναι θεϊκό φαγάκι ,απέξω τραγανοί και από μέσα τρυφεροί αρωματικοί με δυόσμο και ριγανίτσα και άλλα μικρά μυστικά .
Να προτιμάτε πάντα λιπαρό κρέας και να ξεκινάτε την διαδικασία πάντα αλατίζοντας τον κιμά και ζυμώνοντας.
Τον αφήνετε 5 λεπτά να ξεκουραστεί και του ρίχνετε μετά ( για ένα κιλό κρέας ) ένα νεροπότηρο παγωμένο νερό ή καλύτερα θρυματισμένα παγάκια .
Ζυμώνετε ξανά και συνεχίζετε με τα υπόλοιπα υλικά .
Και προσοχή μόνο μουλιασμένο ψωμί, όχι γαλέτα.»