Οι δυο τους διαχειρίζονται αυτόν τον μικρό χώρο στη γοητευτική συνοικία του Παγκρατίου, όπου η νεανική και χαλαρή ατμόσφαιρα συνθέτει ένα ιδιαίτερο σκηνικό απλής, αλλά γεμάτης προσωπικότητας κουζίνα, που βασίζεται σε φρέσκα, εποχιακά υλικά.
Το μενού ανανεώνεται καθημερινά, με τα πιάτα που μαγειρεύονται υπέροχα στον ξυλόφουρνο να βρίσκεται στο κέντρο του μαγαζιού.
Επίσης η εποχικότητα και το μηδενικό food waste, ένα σημαντικό κομμάτι της φιλοσοφίας του καταστήματος.