Πλακιάς κατά Βορίδη για τα Τέμπη: «Έλα πρόσωπο με πρόσωπο να μου τα πεις από κοντά»

Ο Δημήτρης Πλακιάς, πατέρας που έχασε την κόρη του και τις δίδυμες ανιψιές του στο πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη, απάντησε στον υπουργό Επικρατείας, Μάκη Βορίδη, και τις πρωινές δηλώσεις του γύρω από την εθνική τραγωδία.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος με ανάρτησή του, ζητά από τον κ. Βορίδη να του πει κατ΄ιδίαν όσα εκστόμησε αναφορικά με το μέγεθος της πολύνεκρης τραγωδίας.

«Όλα έχουν ένα όριο, αν είσαι άντρας και φοράς παντελόνια, έλα πρόσωπο με πρόσωπο να μου τα πεις από κοντά και μην κρύβεσαι πίσω από την βουλευτική ασυλία, και πίσω από ένα τηλέφωνο όταν σε έψαχνα, τζάμπα μάγκας είσαι, η εποχή με τα τσεκούρια έχει πεθάνει», γράφει μεταξύ άλλων ο κ. Πλακιάς στην ανάρτησή του.

Νωρίτερα, σε μια δήλωσή του που προκάλεσε αντιδράσεις, ο υπουργός Επικρατείας τοποθετήθηκε ακόμη μια φορά σχετικά με το πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη λέγοντας μεταξύ άλλων: «Στην Ελλάδα επί 20 ημέρες συζητάμε μόνον αυτό».

Μεταξύ άλλων, ο κ. Βορίδης δήλωσε ακόμη: «Ναι, είναι μικρό, σε σχέση με αυτά που συζητάμε(…) Σε σχέση με την αλλαγή του πλανήτη τα αίτια ενός δυστυχήματος φυσικά έχουν την αξία τους αλλά όχι ώστε να σταματήσουμε να συζητάμε τα πάντα και να συζητάμε επί 20 μέρες γι αυτό.»