Άγρια συμπλοκή με πέντε τραυματίες – αν και αρχικά γινόταν λόγος για έξι άτομα τραυματισμένα – σημειώθηκε ανάμεσα σε ομάδα Ελλήνων και Αλβανών λίγο πριν τις 2 τα ξημερώματα της Δευτέρας στον Γέρακα.
Αμέσως σήμανε συναγερμός λόγω της υπόθεσης Κατσιφά στο Αργυρόκαστρο, καθώς πολλοί έσπευσαν να συνδέσουν τα δύο αιματηρά περιστατικά.
Ο ένας εκ των τριών Ελλήνων που τραυματίστηκαν έχει πληγεί στο λαιμό από σφαίρα ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις τραυματίες (2 Έλληνες και 2 Αλβανοί) φέρουν χτυπήματα από μαχαίρι.
Με την υπόθεση ασχολείται η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, ενώ σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες εξετάζεται το ενδεχόμενο η συμπλοκή να οφείλεται σε ξεκαθαρίσμα οικονομικών διαφορών.
Την εκδοχή αυτή, εξάλλου, παρουσίασαν και οι πρώτοι από τους τραυματίες που μίλησαν στους αστυνομικούς.
Στις έρευνες συμμετέχει και η Δίωξη Ηλεκ-τρονικού Εγκλήματος καθώς υπήρχαν καλέσματα και προσκλήσεις για «ραντεβού βίας».
Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει τις έρευνες ψάχνουν αν και πού έχει χρησιμοποιηθεί το πιστόλι που βρέθηκε, από το οποίο κατά πάσα πιθανότητα τραυματίστηκε ο ένας Έλληνας.