Κοζάνη: Ταυτοποιήθηκαν τα θύματα του τροχαίου – Νεκροί ένας άνδρας 72 ετών και μια γυναίκα 69 ετών

Με το σημείο της τραγωδία στην Κοζάνη να θυμίζει ακόμη βομβαρδισμένο τοπίο, οι αρχές προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τους δύο νεκρούς από το τροχαίο δυστύχημα που έγινε στην Εγνατία το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης.

Αν και οι δύο άνθρωποι απανθρακώθηκαν, οι αρχές επικεντρώθηκαν στο όχημα και μέσω αυτού, προσπαθούν να βρουν την ταυτότητά τους. Σύμφωνα με τα τοπικά ΜΜΕ, τα στοιχεία μέχρι τώρα δείχνουν ότι οι δύο νεκροί του δυστυχήματος στην Κοζάνη, ήταν ζευγάρι που ζούσε μόνιμα στην Ελβετία.

Σύμφωνα με το kozanimedia, ο οδηγός του μοιραίου οχήματος ήταν ένας άνδρας 72 ετών με καταγωγή από την περιοχή των Καμβουνίων και στο όχημα επέβαινε επίσης, η σύζυγός του, ηλικίας 69 ετών, με καταγωγή από το Λιβαδερό.

Σύμφωνα με το kozan.gr το ζευγάρι είχε έρθει στην Ελλάδα για να κάνει Πάσχα στο χωριό, στον τόπο καταγωγής του. Η ίδια πηγή λέει ότι το μοιραίο αυτοκίνητο, το ζευγάρι το είχε μισθώσει από τρίτο πρόσωπο.

Το ζευγάρι δυστυχώς δεν πρόλαβε να αντιδράσει μετά τη σύγκρουση και έτσι έμεινε εγκλωβισμένο μέσα στο φλεγόμενο αυτοκίνητό του για αρκετή ώρα, μέχρι να καταφέρει η πυροσβεστική να προσπεράσει τις ουρές χιλιομέτρων που είχαν σχηματιστεί στην Εγνατία Οδό και να σβήσει τη μεγάλη φωτιά.

 

ΠΗΓΗ: kozanimedia.gr