Σκηνές τρόμου φέρεται να βίωνε μια 34χρονη γυναίκα από την Αίγυπτο, μέσα στο ΚΥΤ Μαλακάσας, στα χέρια 39χρονου ομοεθνή της, που την χτυπούσε, τη βίαζε και της… έβγαζε ακόμα και τα νύχια. Μάλιστα, ο άνδρας φέρεται να απειλούσε την ίδια και το παιδί της.
Στις 31 Ιανουαρίου η γυναίκα απευθύνθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας και ζήτησε βοήθεια, καθώς είχε μεταφερθεί σε άλλη δομή. Το θύμα κατέθεσε στον αξιωματικό υπηρεσίας –παρουσία διερμηνέα-, χαρακτηρίζοντας τον 39χρονο ως «διακινητή» .
Μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου φιλοξενούνταν στο ΚΥΤ Μαλακάσας, με τη γυναίκα από την Αίγυπτο να αναφέρει ότι τη βίαζε και παράλληλα την βασάνιζε. Σύμφωνα με την 34χρονη, την χτυπούσε, της τραβούσε τα μαλλιά της αφαιρούσε τούφες, της έβγαζε ακόμη και νύχια από τα χέρια.
Στις 15 Νοεμβρίου 2024, η 34χρονη γυναίκα δεν άντεξε άλλο την κακοποίηση και αποφάσισε να απομακρυνθεί από το ΚΥΤ Μαλακάσας. Μετά τη μεταφορά της σε δομή φιλοξενίας στην Αθήνα, συγκεκριμένα στους «Γιατρούς του Κόσμου», πίστευε πως είχε βρει καταφύγιο, όμως ο 39χρονος δεν σταμάτησε να την εκφοβίζει και να την απειλεί, προσπαθώντας να την εμποδίσει να μιλήσει για τα βασανιστήρια που υπέστη.
Αναζητώντας βοήθεια, η 34χρονη γυναίκα απευθύνθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ομονοίας και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού, όπου υπέβαλε νέα κατάθεση, και πάλι με την παρουσία διερμηνέα.
Η φρίκη που βίωνε η 34χρονη γυναίκα έλαβε τέλος χάρη στη συντονισμένη επέμβαση των αστυνομικών του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού, οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψη του 39χρονου, βάζοντας έτσι τέρμα στις αποτρόπαιες πράξεις του.
Ο δράστης οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης, καθώς εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για σειρά σοβαρών αδικημάτων, όπως ο βιασμός κατ’ εξακολούθηση, η παράνομη βία σε βάρος αδύναμου προσώπου και η παράνομη οπλοφορία.