Υφυπουργός για 33 ώρες: Οι καταγγελίες για την «Απόλλων» και οι εμπρηστικές αναρτήσεις για τα Τέμπη

Υπέβαλε την παραίτησή του 33 ώρες μετά την ορκωμοσία του ως υφυπουργός Ανάπτυξης, έχοντας μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα δεχθεί καταιγιστικές επιθέσεις από αντιπολίτευση, δημοσιεύματα και social media, κυρίως επί δύο ζητημάτων:

Πρώτον σχετικά με τις καταγγελίες για εμπλοκή του ως νομίμου εκπροσώπου επί εννέα χρόνια, της ΑΠΟΛΛΩΝ Α.Ε, εταιρείας που σύμφωνα με δημοσιεύματα που επικαλείται ο ΣΥΡΙΖΑ φέρεται να «καταδικάστηκε δυο φορές από την Επιτροπή Ανταγωνισμού για πρακτικές που συνιστούν κατάχρηση συλλογικής δεσπόζουσας θέσης με αποτέλεσμα να της επιβληθούν ‘πρόστιμα εκατομμυρίων ευρώ’» τα οποία «δεν πλήρωσε με αποτέλεσμα να είναι σήμερα το χρέος δέκα εκατομμύρια ευρώ και η εταιρεία να φιγουράρει στη λίστα των μεγάλων οφειλετών της ΑΑΔΕ, αφήνοντας χρέη σε προμηθευτές, στο δημόσιο και τον Έλληνα φορολογούμενο».

Το δεύτερο σημείο που κλιμάκωσε την πίεση στον Αρ. Δοξιάδη ήταν μία εμπρηστική ανάρτησή του για τα πρόσφατα συλλαλητήρια των Τεμπών περί «μπάζων» και «ψεκασμένων». Η ανάρτηση πήρε μεγάλη δημοσιότητα με την ανακοίνωση κιόλας της υποψηφιότητας του καθιστώντας ασφυκτικό το εις βάρος του κλίμα στα social media.