Αθήνα: Τροχαίο με έναν νεκρό και έναν τραυματία τα ξημερώματα στους Αγίους Αναργύρους

Μια ακόμη τραγωδία στην άσφαλτο γράφτηκε τα ξημερώματα στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων όπου ένας 51χρονος έχασε τη ζωή του καθώς το όχημα στο οποίο επέβαινε εξετράπη της πορείας του.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 2 τη νύχτα όταν ο οδηγός του ΙΧ, κινούμενος επι της Λεωφόρου Δημοκρατίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, έχασε-για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής-τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αυτό να εκτραπεί κοντά στις Τρεις Γέφυρες και να προσκρούσει στο διαχωριστικό διάζωμα.

Στην περιοχή επιχείρησαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με 6 Πυροσβέστες οι οποίοι ανέσυραν νεκρό τον 51χρονο συνοδηγό και ελαφρά τραυματία τον 40χρονο οδηγό του αυτοκινήτου ο οποίος διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός.

Προανάκριση για τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος διενεργεί η Τροχαία.