Νέες αποκαλύψεις φέρνει στη δημοσιότητα η εκπομπή «Εξελίξεις Τώρα», του τηλεοπτικού σταθμού Mega για την υπόθεση ενδοοικογενειακής βία και κακοποίησης της πρώην συζύγου αλλά και των παιδιών του αστυνομικού της Βουλής από τον ίδιο.
Η 35χρονη αστυνομικός, η οποία και η ίδια κατηγορείται ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τα τέσσερα μεγαλύτερα παιδιά της, μετρά αντίστροφα τις μέρες για να γεννήσει ένα ακόμα μωρό του προφυλακισμένου συζύγου της, επίσης αστυνομικού που υπηρετούσε στη Βουλή, ο οποίος αντιμετωπίσει τις ίδιες, βαρύτατες κατηγορίες.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η γυναίκα αναμένεται να γεννήσει στις 22 Ιανουαρίου και να γίνει μητέρα για έκτη φορά.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η οικογένεια της 35χρονης, και συγκεκριμένα οι γονείς της, αναμένεται να καταθέσουν αίτημα για την επιμέλεια του 2χρονου παιδιού, του μικρότερου παιδιού.
Μιλώντας στις «Εξελίξεις Τώρα», ο πατέρας της είπε:
«Κάναμε αίτηση στην εισαγγελία ανηλίκων, εγώ και η γυναίκα μου να πάρουμε την επιμέλεια για το μικρό μας εγγονάκι από τη δομή φιλοξενίας, περιμένουμε απάντηση. Σε κάθε περίπτωση θα σεβαστούμε την επιλογή του ανακριτή και του εισαγγελέα και δεν θα επιτρέψουμε καμίας επικοινωνία της μητέρας και κόρης μας με το εγγονάκι, όπως μας όρισαν. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολο να γίνει δεκτό γιατί είμαστε μεγάλοι σε ηλικία και υπάρχει ζήτημα ως προς τον νόμο. Ευελπιστούμε, όμως και θα θέλαμε πολύ να είναι μαζί μας. Είναι και είμαστε οικογένειά του».
Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για την υπόθεση. Η 35χρονη αστυνομικός έδωσε 3 εκατοστά της τρίχας της για να εξεταστεί σε διάστημα 3 μηνών, καθώς υπήρξαν υποψίες πως ο αστυνομικός της Βουλής της χορηγούσε ναρκωτικές ή ψυχοτρόπες ουσίες.
Από την πρώτη εξέταση δεν έχει βρεθεί κάποια ουσία που να αποδεικνύει του ισχυρισμούς. Επιπλέον, σύμφωνα με τις πληροφορίες από την έρευνα των Αρχών εντοπίστηκε ένα βίντεο στα ψηφιακά δεδομένα του αστυνομικού που δείχνει ένα τρίτο πρόσωπο, μία γυναίκα, να κάνει μπάνιο. Αυτό το βίντεο βρέθηκε στην κάμερα στην οποία είχαν αναφερθεί και τα παιδιά.