Στο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο μουσικός και δεξιοτέχνης του κλαρίνου, Άρης Μουγκοπέτρος, μετά τον σοβαρό τραυματισμό του από κροτίδα που εξερράγη στα χέρια του.
Μιλώντας στο Secret, ο Άρης Μουγκοπέτρος έστειλε το δικό του μήνυμα προς όσους τον στηρίζουν:
«Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη και τη μεγάλη αγάπη που μου δείχνετε σε αυτή την περιπέτεια. Θα γυρίσω πίσω ακόμα πιο δυνατός σε αυτό που λατρεύω να κάνω και θα ανταποδώσω».
Το μήνυμα του δικηγόρου του
Ο γνωστός ποινικολόγος Κωνσταντίνος Παπαναστασίου, δικηγόρος του Άρη Μουγκοπέτρου, σε δήλωσή του στο Secret, τόνισε ότι είναι αποφασισμένοι να αποδείξουν ποιος βρίσκεται πίσω από το περιστατικό:
«Έχουμε καταθέσει από τις 25 Απριλίου δύο αιτήματα. Το πρώτο αφορά την έρευνα από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τους λογαριασμούς του φίλου και δράστη στα social media, ώστε να εντοπιστούν αναρτήσεις και συνομιλίες πριν και μετά το περιστατικό. Για εμάς είναι κρίσιμο, διότι έτσι θα αποδειχτεί ποιος ήταν ο πραγματικός κάτοχος των κροτίδων και ο ενορχηστρωτής του τραυματισμού του Άρη. Το δεύτερο αίτημά μας αφορά τη διεύρυνση του κατηγορητηρίου, τόσο για το πρόσωπο που έδωσε την κροτίδα, όσο και για κάθε τρίτο πρόσωπο που αναφέρεται στις καταθέσεις».