Αλεξάνδρα Νίκα: Άφαντος ο οδηγός της Bentley που την παρέσυρε στο Κολωνάκι – Νέα μαρτυρία για το ατύχημα

Μετά την παράσυρση ο οδηγός φρέναρε για λίγο και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Οι προσπάθειες αστυνομικών για τον εντοπισμό του δεν έχουν αποφέρει καρπούς. Στο πλευρό της 26χρονης παραμένει ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος το απόγευμα της περασμένης Κυριακής (09-02-2025) ειδοποιήθηκε και έφτασε στο σημείο του ατυχήματος για να βοηθήσει την σύντροφό του.

Σύμφωνα με γυναίκα που είδε τι συνέβη στη συμβολή της Πατριάρχου Ιωακείμ με την Λουκιανού στο Κολωνάκι, «αν δεν φρέναρε θα τη σκότωνε τη γυναίκα».  «Ακούει δηλαδή το φρενάρισμα και γυρνάει (η Αλεξάνδρα Νίκα).

Όπως πάει να στρίψει δεξιά (ο οδηγός της Bentley), την παίρνει ανοιχτά τη στροφή και η γυναίκα με το φρενάρισμα που ακούει και στρίβει γι’ αυτό την πέτυχε δηλαδή πλάγια και μπροστά» συνέχισε η γυναίκα που μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1.

«Άκουσα έναν θόρυβο, ένα φρενάρισμα ξαφνικά. Βλέπω ένα αυτοκίνητο που λογικά ανέβαινε την Πατριάρχου Ιωακείμ να στρίβει δεξιά στη Λουκιανού. Ξαφνικά βλέπω μια κυρία να φωνάζει, σοκαρίστηκε και ξαφνικά είδα κάποια άτομα τα οποία λογικά βγήκαν, να φωνάζουν στον οδηγό. Τη χτύπησε στο πόδι, τη μέση, έκανε ελιγμό (η Αλεξάνδρα Νίκα) και δεν έπεσε κάτω».

Όσον αφορά τον οδηγό της Bentley που παραμένει άφαντος, η γυναίκα λέει ότι «δεν ήταν συνεργάσιμος. Η γυναίκα ήταν σοκαρισμένη. Για κλάσματα του δευτερολέπτου έμεινε εκεί ο οδηγός. Δεν πήγαινε αργά. Μετά το τροχαίο η κυρία Νίκα καθόταν στη στάση, ήρθε το ασθενοφόρο και δεν μπήκε μέσα σε αυτό».