Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα από τον πρώην σύντροφό της έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων.
«Σε 15 μέρες κλείνουμε έναν χρόνο. Το έχετε σκεφτεί αυτό, ότι πέρασε ένας χρόνος απουσίας της κόρης μου. Ένα χρόνο ο λοποδήτης αυτός, το καθίκι αυτό διακοπάρει μέσα στο ψυχιατρείο ενώ όλοι έχουν δώσει γνωμάτευση, όλοι έχουν καταθέσει», ξεσπά ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα, μιλώντας στον ANT1.
Μάλιστα, θυμάται πώς έμαθε ότι η κόρη του είχε δολοφονηθεί. «Η κόρη μου πέθανε 22:20 και εγώ σηκώθηκα, πήγαινα για δουλειά το πρωί και με πήραν τηλέφωνο. Λέω η κόρη μου είναι η δολοφονημένη που διάβαζα στο Facebook; Μου έδωσε ένα τηλέφωνο μια κοπέλα και δεν το σήκωνε κανείς. Πάω το πρωί στο Τμήμα και βλέπω όλα τα κανάλια και λέω μάλλον είμαι ο πατέρας της δολοφονημένης που βρέθηκε εδώ. Έβλεπα μια κηλίδα που ήταν το αίμα της. Δώδεκα ώρες αργότερα έμαθε ότι ήταν η κόρη μου δολοφονημένη», λέει ο πατέρας της Κυριακής Γρίβα.
Αναφέρεται και στους αστυνομικούς που εκείνη την ώρα είχαν υπηρεσία: «Θέλουμε να δούμε τι έκαναν, με τι ασχολούνταν εκείνη την ώρα. Τι ήταν αυτό που τους σόκαρε. Ήταν το ότι μαχαιρώθηκε η κόρη μου; Γιατί αυτό δήλωσαν ότι έπαθαν σοκ. Ή έβλεπαν κάποιο άλλο βίντεο στα social media και από εκεί σοκαρίστηκαν και δεν μπορούσαν να πράξουν σωστά αυτό που έπρεπε να κάνουν; Στο φυλάκιο υπήρχε laptop και υπάρχει ακόμη. Τι κάνει το laptop στο φυλάκιο; Τι βλέπουν;».