Τιάγκο Νους, ο παίκτης που όποτε σκοράρει ο ΟΦΗ φεύγει νικητής από το γήπεδο. Ο 24χρονος Αργεντίνος (στις 2 Φεβρουαρίου είχε τα γενέθλια του) ακραίος επιθετικός έχει πετύχει φέτος 9 γκολ συνολικά σε πρωτάθλημα και κύπελλο και έχει…υπογράψει σημαντικές νίκες και στις δυο διοργανώσεις. Πέρα όμως από τα γκολ έχει και 6 ασίστ, πέντε στο πρωτάθλημα και μια στο κύπελλο(στις ασίστ προσμετρούνται και τα κερδισμένα πέναλτι).
Το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης το τελευταίο μιας σειράς αγώνων στα οποία ο Νους εξελίχθηκε σε μεγάλο πρωταγωνιστή και το δεύτερο στην φετινή σεζόν που κρίνεται από δικό του γκολ. Αυτή την φορά έδωσε τη νίκη στον ΟΦΗ με την κεφαλιά στις καθυστερήσεις(92΄) μετά από φάουλ το οποίο κέρδισε παλικαρίσια ο ίδιος και εκτέλεσε ο συμπατριώτης του Νέιρα.
Ας δούμε σε ποια παιχνίδια σκόραρε ο Νους και ο ΟΦΗ έφτασε στη νίκη.
Στις 25/9/2024 στο ματς κυπέλλου με τον Παναιτωλικό μπήκε αλλαγή στο β΄ μέρος και με δυο δικά του γκολ ανέτρεψε το 0-1 του α΄ ημιχρόνου σε 2-1, δίνοντας την πολύτιμη πρόκριση στην ομάδα του.
Στις 6/10/2024 στο παιχνίδι πρωταθλήματος στις Σέρρες δίνει την ασίστ(από κόρνερ) στο 0-1 από τον Μπρεσάν, πετυχαίνει το 0-2 και κερδίζει το πέναλτι στο φινάλε με το οποίο ο Φούντας γράφει το τελικό 2-3.
Στις 30/10/2024 σκοράρει ξανά στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Βόλο. Πετυχαίνει το 2-1(γκολ ανατροπής) στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με την ομάδα του να παίρνει τη νίκη με 3-1 και την πρόκριση για τα προημιτελικά, παρά την ήττα της στην ρεβάνς.
Στις 18/12/2024 με την Παναχαική για το κύπελλο στο πρώτο ματς στο Ηράκλειο πετυχαίνει το 2-0 ενώ έχει και την ασίστ στο 5-0 του Θεοδοσουλάκη.
Στις 23/12/2024 στην αναμέτρηση με τον Βόλο για το πρωτάθλημα στο Ηράκλειο πετυχαίνει το τρίτο γκολ στη νίκη της ομάδας του με σκορ 4-0.
Στις 25/1/2025 κόντρα στον Πανσερραικό στο παιχνίδι πρωταθλήματος στο Ηράκλειο σκοράρει δυο φορές πετυχαίνοντας το 1-0 και το 2-1 σε ένα ματς που ο ΟΦΗ επικράτησε με σκορ 3-2.
Ο Νους έχει στο παλμαρέ του και τρία κερδισμένα πέναλτι. Πέραν αυτού στις Σέρρες έχει άλλα δυο, ένα στο εντός έδρας με τον Άρη στην πρεμιέρα με το οποίο ο Γιούνγκ έκανε το 1-0 και ο ΟΦΗ πήρε τη νίκη με σκορ 3-2 και άλλο ένα στην Λαμία όπου κέρδισε το πέναλτι με το οποίο ο Φούντας άνοιξε στο σκορ αλλά τελικά ο ΟΦΗ έμεινε στην ισοπαλία(1-1).
Η επίδραση του γενικά είναι μεγάλη και όποτε είναι καλά ο ίδιος είναι καλά και η ομάδα του. Στο πρωτάθλημα έχει αγωνιστεί σε 19 παιχνίδια με 1447 λεπτά συμμετοχής και εκτός από τα γκολ και τις ασίστ έχει 10 κίτρινες και δυο κόκκινες. Αυτό είναι το…αδύνατο σημείο του αλλά η πολύ καλή παρουσία του ως τώρα σαφώς υπερτερεί και όλα τα υπόλοιπα μπαίνουν σε δεύτερη μοίρα. Όταν ήρθε το καλοκαίρι στο Ηράκλειο, ο ΟΦΗ αγόρασε όλο το «πακέτο» αφού ήταν ήδη γνωστό από τα στατιστικά του ότι παίρνει εύκολα τις κάρτες. Ωστόσο αυτό είναι και…ίδιον των Αργεντινών(βλέπε Νέιρα) που έχουν στο αίμα τους να παίζουν δυνατά και να μην συγκρατούν τα νεύρα τους.
Όσο ο Νους είναι υγιής και ο ΟΦΗ θα είναι… υγιής