2010: Γιούχτας
Ήταν ο πρώτος αγώνας στην ιστορία της διοργάνωσης και ο κυπελλούχος Γιούχτας Αρχανών που τότε αγωνιζόταν στη Δ’ Εθνική επικράτησε με 2-1 της πρωταθλήτριας ΑΕ Ασιτών. Ο τελικός διεξήχθη στο Μαρτινέγκο και ο 36χρονος σήμερα πολύπειρος επιθετικός Αντώνης Μεταξάκης ήταν από τους πρωταγωνιστές της αναμέτρησης σκοράροντας κόντρα στην πρώτη ομάδα του, τους Ασίτες.
Γιούχτας-Ασίτες 2-1 (60’ Μεταξάκης, 65’ Σταυρακάκης, 70’ Ανδριαδάκης).
2011: Ρούβας
Το 2011 ήταν η χρονιά του Ρούβα. Η ομάδα της Γέργερης κατέκτησε την 3η «κούπα» της σε 6 μήνες μετά την άνετη νίκη επί του Ζαρού με 4-1 στο γήπεδο των Μοιρών. Οι «κυανόλευκοι» είχαν σε μεγάλη μέρα τον Αλέξη Περογαμβράκη που μόλις είχε μεταγραφεί από τον ΟΦΗ και σκόραρε χατ-τρικ.
Ο Ρούβας έχασε πάντως ευκαιρία να σημειώσει και πέμπτο γκολ, όταν στις καθυστερήσεις ο Θοδωρής Αντωνάκης κέρδισε πέναλτι το οποίο ωστόσο δε μπόρεσε να μετατρέψει σε γκολ ο Μανώλης Μασαούτης που νικήθηκε από τον τερματοφύλακα του Ζαρού, Σαμαριτάκη.
Ρούβας-Ζαρός 4-1 (11’, 39’ και 87’ Περογαμβράκης, 13’ Φουκαράκης-37’ πεν. Ανδριαδάκης).
2012: ΑΕΚ
Ο τελικός επέστρεψε στο Μαρτινέγκο και η προσφυγική ΑΕΚ πήρε τον τίτλο με ανατροπή. Η ομάδα του Κατσαμπά ισοφάρισε τον Κυπελλούχο Πατούχα σε 1-1 στο 68’ με τον Σφακιανάκη και τελικά πήρε τη νίκη με ένα πέναλτι που αμφισβητήθηκε από τους Βιαννίτες και θύμισε σημερινές εποχές VAR! Το πέναλτι καταλογίστηκε όταν ο Σταυρακάκης ανέτρεψε τον Σφακιανάκη με τον διαιτητή Κρασαγάκη να υποδεικνύει αρχικά φάουλ, άλλα όμως μετά την υπόδειξη του βοηθού του να δείχνει την άσπρη βούλα. Ο Κώστας Αργέντης ήταν αυτός που ανέλαβε την εκτέλεση και έδωσε το τρόπαιο στην ΑΕΚ, με τον πρώην προπονητή της Γιάννη Χατζησεβαστό να κάθεται τότε στον πάγκο του Πατούχα.
ΑΕΚ-Πατούχας 2-1 (68’ Σφακιανάκης, 79’ Αργέντης πεν.-22’ Κούγκας).
2013: Ηρόδοτος
Ο Ηρόδοτος επιβεβαίωσε ότι ήταν το φαβορί στον τελικό του 2013 και παρότι ο Ζαρός μπήκε πιο δυνατά στην αρχή του αγώνα, στη συνέχεια οι «κυανόλευκοι» με πρωταγωνιστή τον Ζαν Κούρτι προηγήθηκαν με 2-0 ενώ είχαν και κλασικές ευκαιρίες για ένα τρίτο γκολ. Ο Ζαρός μείωσε σε 2-1 με τον Φραγκιαδουλάκη στο τελευταίο δεκάλεπτο, όμως το σφύριγμα του κ. Μάριου Βισκαδούρου βρήκε την ομάδα του Θανάση Κολιτσιδάκη να κερδίζει το πρώτο της Σούπερ Καπ με 3-1.
Ηρόδοτος-Ζαρός 3-1 (16’ Ζαν Κούρτι, 24’ Μωραΐτης-80’ Φραγκιαδουλάκης).
2014: Ζαρός
Ο πιο συγκλονιστικός τελικός στην ιστορία της διοργάνωσης έγινε το 2014 ανάμεσα στον Ζαρό και τον Αλμυρό. Η κανονική διάρκεια έληξε με 0-0 με κορυφαία στιγμή το δοκάρι του Φραγκιαδουλάκη για το Ζαρό στο 39′, ενώ η παράταση είχε 4 γκολ! Στο 98′ ο Τάσος Απλαδάς έκανε το 1-0 για τον Αλμυρό αλλά η απάντηση του Ζαρού ήταν άμεση με τον Τσουπάκη να κάνει στο 100′ το 1-1. Ο Ζαρός πήρε προβάδισμα στο 115′ με τον Βαλάντη Κλαπάκη, όμως στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων της παράτασης και πάλι ο Απλαδάς έκανε το 2-2 για τον Αλμυρό και έστειλε το ματς στα πέναλτι! Εκεί ο Ζαρός όμως αναδείχθηκε νικητής καθώς το πέναλτι του Αποστολάκη απέκρουσε ο Μιχάλης Ζαχαριουδάκης και νίκησε με σκορ 3-5.
Ζαρός-Αλμυρός Γαζίου 0-0, 2-2 παράταση, 5-3 πεν. (100’ Τσουπάκης, 115’ Β. Κλαπάκης-98’ και 122’ Απλαδάς).
2015: ΠΟΑ
Στο Στάδιο της Νέας Αλικαρνασσού ο ΠΟΑ νίκησε δύσκολα τον Ρούβα με 1-0 με τον επιθετικό Τάσο Τριανταφύλλου να πετυχαίνει το πρώτο από τα τρία γκολ που έχει σκοράρει σε τελικούς και κρατάει πλέον το σχετικό ρεκόρ. Πριν από τη νίκη στον τελικό είχε προηγηθεί μία εξαιρετική εμφάνιση σε φιλικό με τον ΟΦΗ για την ομάδα του Βασίλη Κρασανάκη. Στο τελευταίο πεντάλεπτο πάντως ο Ρούβας αγωνίστηκε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αντωνάκη, ενώ αγωνίστηκε βασικός ο τότε 40χρονος Παναγιώτης Κορδονούρης, πρώην αμυντικός της Ξάνθης και του Εργοτέλη.
ΠΟΑ-Ρούβας 1-0 (31’ Τριανταφύλλου).
2016: ΠΟΑ
Ο Βασίλης Κρασανάκης οδήγησε τον ΠΟΑ σε δεύτερο συνεχόμενο Σούπερ Καπ αυτή τη φορά επί του Ηρόδοτου σε ένα μεγάλο ντέρμπι που είχε 2 χαμένα πέναλτι. Ο ΠΟΑ προηγήθηκε με 2-0, αλλά ο Ηρόδοτος έχασε την μεγάλη φάση για να μειώσει στο 68’′ όταν ο Ματαλλιωτάκης απέκρουσε το πέναλτι του Μήτρου. Με κεφαλιά του Λάμπρου Κεφαλούκου ο Ηρόδοτος μείωσε στο 70′ σε 2-1, ενώ στις καθυστερήσεις έχασε πέναλτι και ο ΠΟΑ με τον Σακλαμάκη. Το απέκρουσε μάλιστα ο αμυντικός Προκόπης Νικολάου ο οποίος εκτέλεσε χρέη τερματοφύλακα καθώς μετά το πέναλτι ο Λουτριώτης αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη.
ΠΟΑ-Ηρόδοτος 2-1 (45’ Μπουτσάκης, 54’ Τριανταφύλλου-70’ Κανδηλάκης).
2017: Ηρόδοτος
Ο Ηρόδοτος έπαιξε και πάλι στον τελικό και κατέκτησε το δεύτερο του Σούπερ Καπ και πέμπτο τρόπαιο συνολικά μέσα στο 2017 με τεράστια ανατροπή στο τέλος σε βάρος του ΑΟ Ζαρού. Μέχρι το 86’ βρισκόταν με 1-0 πίσω το σκορ, όμως οι αλλαγές του Μανώλη Παπαματθαιάκη αποδείχθηκαν χρυσές, με τον Παπαδάκη να ισοφαρίζει και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων τον Κανδηλάκη να δίνει την μεγάλη νίκη στο Μαρτινέγκο. Στον πρώτο τελικό του ο Ηρόδοτος το 2013 είχε κερδίσει και πάλι τον Ζαρό στο ίδιο γήπεδο.
Ηρόδοτος-Ζαρός 2-1 (86’ Παπαδάκης, 91’ Κανδηλάκης-34’ Πουλάκης).
2018: ΠΑΝΟΜ
Την έκπληξη έκανε το 2018 ο ΠΑΝΟΜ επί του πρωταθλητή Γιούχτα και κατέκτησε το πρώτο Σούπερ Καπ της ιστορίας του. Και τα δύο γκολ της κανονικής διάρκειας σημειώθηκαν μέσα σε ένα λεπτό, ενώ στα πέναλτι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΝΟΜ αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι έχοντας φύλακα-άγγελο τον τερματοφύλακα Μιχάλη Ζαχαριουδάκη, ο οποίος απέκρουσε δύο πέναλτι και με 4-2 σκορ έστειλε στο κύπελλο στα Μάλια. Ήταν ο τρίτος χαμένος τελικός για τον προπονητή του Γιούχτα Μηνά Πίτσο, μετά το 2014 και το 2015. Ο Πίτσος δεν θα έχει φέτος τη δυνατότητα για τον τέταρτο τελικό της καριέρας του, αφού μόλις αποχώρησε από τον πάγκο του ΠΟΑ.
ΠΑΝΟΜ-Γιούχτας Αρχανών 1-1, 4-2 πεν. (55’ Συσκάκης-56’ Τριανταφύλλου).
2019: ΠΟΑ
Νέο τρόπαιο για τον ΠΟΑ με ολική ανατροπή επί του Πόρου που προηγήθηκε με 2-0, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα μέχρι το τέλος. Ο ΠΟΑ του Μανώλη Σκύβαλου σημείωσε 3 γκολ σε μόλις 8 λεπτά στην επανάληψη και κατέκτησε το τελευταίο Σούπερ Καπ πριν έρθει η πανδημία και ακυρώσει τις επόμενες διοργανώσεις. Οι τρεις πρωτεργάτες της ανατροπής ήταν οι Λέκκας (60’), Καϊμακαμούδης (66’) και Ξυλούρης (68’).
ΠΟΑ-ΑΟ Πόρου 3-2 (Λέκκας 60, Καϊμακούδης 66’, Ξυλούρης 68’-Μεταξάκης 11’, Καρβελάς 48).
Θανάσης Σακελλαρίου