Δεκτό έγινε από την ΕΠΟ, το αίτημα της αντιπροσωπείας παικτών της Γ’ Εθνικής για να πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη με τα μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής, σχετικά με το μέλλον της κατηγορίας.
Η συνάντηση μέσω διαδικτύου ορίστηκε για σήμερα στις 2μ.μ. ενώ το «παρών» θα δώσει και ο πρόεδρος του ΠΣΑΠ Γιώργος Μπαντής.
Ο κάθε όμιλος θα έχει έναν εκπρόσωπο και σκοπός της κουβέντας που θα γίνει, είναι να οριοθετηθεί στο μέτρο του εφικτού, η έναρξη των προπονήσεων των ομάδων και κατ’ επέκταση να μπει ένας χρονικός ορίζοντας και για την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης. Τον κρητικό όμιλο αποφασίστηκε να εκπροσωπήσει στη σημερινή τηλεδιάσκεψη ο Τάσος Τριανταφύλλου.
Ο πολύπειρος επιθετικός του Γιούχτα, μαζί με τον Κώστα Ταβλαδωράκη της Δαμάστας, συμμετείχαν στην τηλεδιάσκεψη που έγινε με πρωτοβουλία των ποδοσφαιριστών των δέκα ομίλων της Γ’ Εθνικής όπου αποφασίστηκε να σταλεί το αίτημα στην ΕΠΟ, το οποίο και έγινε δεκτό. Μάλιστα τονίστηκε η ανάγκη να υπάρξει διάλογος και με τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, προκειμένου να εξαντληθούν τα περιθώρια για την επαναδραστηριοποίηση της κατηγορίας.