Θα πανηγυρίσει σήμερα ο ΟΦΗ την άνοδο στην Pre League γυναικών βόλεϊ ή θα δοθεί παράταση; Το ερώτημα αυτό θα απαντηθεί σήμερα στην Αθήνα όπου ο ΟΦΗ στις 5μ.μ. αντιμετωπίζει την Αργυρούπολη και με νίκη κάνει το 2-0 στους τελικούς της Α1 και παίρνει το εισιτήριο για τη μεγαλύτερη κατηγορία. Αισιοδοξία υπάρχει στην ομάδα και είναι άριστα προετοιμασμένη για τη νίκη. Αν χάσει, τότε όλα θα κριθούν την Τετάρτη 23 Απριλίου στις 5μ.μ. στο ΒΑΚ.
Στο Ηράκλειο η Εθνική παίδων Κ16 για το Ευρωπαϊκό!
Στο Ηράκλειο, βρίσκεται η Εθνική ομάδα παίδων (Κ16), καθώς στο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, θα διεξαχθεί από 25 έως 27 Απριλίου ο 5ος όμιλος του δεύτερου προκριματικού γύρου του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος παίδων.
Στην αποστολή της Εθνικής ομάδας, μετέχουν 4 αθλητές απο την Κρήτη, όπως είναι γνωστό. Ο Γιάννης Γιωνιωτάκης του ΟΦΗ (15, ακραίος), ο Στέφανος Παχιαδάκης της ΓΕΗ (15, ακραίος), ο Κωνσταντίνος Λαγκουβάρδος (15, Διαγώνιος), της ΓΕΗ και ο Νικόλαος Παχάκης απο το Ο.Κ.Α. Αρκάδι (15, ακραίος). Παράλληλα, συνεργάτης του προπονητή Γιώργου Ουτζή, είναι ο πολύπειρος Ηρακλειώτης ομοσπονδιακός προπονητής Νικήτας Νικητάκης.
Στον όμιλο, μαζί με την Ελλάδα είναι η Κροατία, το Ισραήλ και η Ιταλία. Την πρόκριση, στα τελικά που θα γίνουν από 23 Ιουλίου έως 3 Αυγούστου στην Αρμενία, θα πάρουν οι πρώτοι των ομίλων. Σύμφωνα με το πρόγραμμα αγώνων, η Ελλάδα θα παίξει με το Ισραήλ (25/4, 7.30μμ), με την Κροατία (26/4, 7.30μμ) και με την Ιταλία (27/4, 7.30μμ). Οσοι θέλουν να δούν το μέλλον του Ελληνικού βόλεϊ και όχι μονο, δεν έχουν παρα να κατηφορίσουν στο Λίντο, καθώς το θέαμα αναμένεται να ειναι υψηλό. Η Εθνική μας, θα χρειαστεί τη συμπαράσταση των φιλάθλων, ώστε να προκριθεί στην τελική φάση.
Επίσκεψη από τον Γιάννη Καλμαζίδη
Στην πρώτη προπόνηση στο Ηράκλειο, οι αθλητές υποδέχθηκαν τον τεχνικό του ΟΦΗ και πρώην ομοσπονδιακό προπονητή Γιάννη Καλμαζίδη. Μετά τις συστάσεις από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργο Ουτζή προς τους αθλητές, ο Γιάννης Καλμαζίδης στον σύντομο χαιρετισμό του ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αγώνες, ενώ υπογράμμισε ότι η συμμετοχή σε τέτοιες διοργανώσεις αποτελεί πολύτιμη εμπειρία για την εξέλιξή τους.»