Εθνική μπάσκετ Ανδρών: Οι εκλεκτοί του Σπανούλη για την Τσεχία
ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ EUROBASKET 2025 / MEDIA DAY ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ (ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ / EUROKINISSI)

Η Εθνική Ανδρών ολοκλήρωσε με μία προπόνηση στο Μαρούσι την προετοιμασία της για την αυριανή (21/2) αναμέτρηση με την Τσεχία στο Παρντούμπιτσε (19.00) για την προτελευταία αγωνιστική των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2025. Ο Κώστας Παπανικολάου ταλαιπωρείται ακόμα από ίωση και έτσι θα είναι εκτός αποστολής.

Στους 12 παίκτες που επέλεξε ο Βασίλης Σπανούλης να ταξιδέψουν, δε συμπεριλαμβάνονται ακόμα οι Γιάννης Κουζέλογλου, Γιώργος Τσαλμπούρης και Ομηρος Νετζήπογλου.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Γιώργο Παπαγιάννη, Ιωάννη Παπαπέτρου, Ντίνο Μήτογλου, Δημήτρη Μωραΐτη, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Δημήτρη Κατσίβελη, Βασίλη Τολιόπουλο, Νίκο Χουγκάζ, Βαγγέλη Ζούγρη, Ναζ Μήτρου – Λονγκ, Νεοκλή Αβδάλα.