Διασχίζουν την Ελλάδα πάνω σε μια σανίδα!

Ξεκινά αύριο Πέμπτη 20 Μαρτίου – καιρού επιτρέποντος – η δράση του Αθλητικού Συλλόγου Όρθιας Σανιδοκωπηλασίας Χανίων, Paddling Greece.

Με πρωταγωνίστριες την ελπίδα, την αγάπη και την αλληλεγγύη, ο αθλητής του συλλόγου μας Γιώργος Κλεινάκης, με τη συνοδεία του Γιάννη Α. Κυριακάκη, Τάσου Νικολόπουλου και Νίκου Μαρμαριτσάκη θα διασχίσουν όλη την Ελλάδα πάνω σε μια σανίδα όρθιας κωπηλασίας (SUP), από τη Θεσσαλονίκη έως τα Χανιά, μια διαδρομή άνω των 870 χιλιομέτρων. Μια τεράστια πρόκληση, γεμάτη δοκιμασίες, κύματα, αντίξοες συνθήκες, αλλά και αμέτρητα συναισθήματα.

Στόχος της δράσης είναι η προώθηση της πρόληψης του καρκίνου, η ενίσχυση του εθελοντισμού και η συγκέντρωση χρημάτων για την υποστήριξη μη κερδοσκοπικών οργανισμών του Συλλόγου Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ» και του «Make-A-Wish-Ελλάδος».

Η υποστήριξη κάθε πολίτη θα προσδώσει ακόμα μεγαλύτερη σημασία στην προσπάθειά μας και θα βοηθήσει στη διάδοση των αξιών που προβάλλεται μέσω αυτής της πρωτοβουλίας. Τη σημασία του εθελοντισμού και της πρόληψης του καρκίνου.

Η δράση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Αθλητισμού, της FedHatta (Oμοσπονδία Συνδέσμων των εν Ελλάδι Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων) και με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης-Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, του Δήμου Χανίων και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων.

Για περισσότερες πληροφορίες, στο 694 632 6748 ή μέσω email στο [email protected].

Στοιχεία τραπεζικού λογαριασμού

    • Τράπεζα: EUROBANK
    • IBAN: GR1002602870000470202180575
    • Όνομα δικαιούχου: ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΘΙΑΣ ΣΑΝΙΔΟΚΩΠΗΛΑΣΙΑΣ ΧΑΝΙΩΝ