Οι παράγοντες του Ηροδότου απόλαυσαν τη μεγάλη νίκη της ομάδας στα Ζωνιανά

Εμφάνιση που αρμόζει σε πρωταθλητή έκανε ο Ηρόδοτος στα Ζωνιανά, πετυχαίνοντας πέντε γκολ σε ένα 90λεπτο, όσα ακριβώς δηλαδή είχε σημειώσει στα πέντε προηγούμενα επίσημα ματς της φετινής σεζόν, σε όλες τις διοργανώσεις!

Με την ψυχολογία στα ύψη λοιπόν αλλά κρατώντας συγχρόνως την μπάλα χαμηλά, η ομάδα του Μανώλη Παπαματθαιάκη πηγαίνει στην πρώτη από τις δύο διακοπές του πρωταθλήματος μέχρι τα Χριστούγεννα. Ίσως βέβαια αυτή η διακοπή να μην ωφελεί ιδιαίτερα τους πρωτοπόρους που έδειξαν στο ματς με τον Ερμή να βρίσκουν τον ρυθμό τους και με το παραπάνω, όμως σε κάθε περίπτωση θα τους βοηθήσει να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους εν όψει της δύσκολης συνέχειας.

Άψογη φιλοξενία

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του ΠΑΣΑ Ηρόδοτου ευχαριστούν θερμά με ανακοίνωσή τους «τον πρόεδρο κ. Κάββαλο, το Δ.Σ του Ερμή Ζ., τον φίλαθλο κόσμο του Ερμή και τους παίκτες, για την άψογη φιλοξενία στην αποστολή της ομάδας. Δεσμευόμαστε ότι στον 2ο γύρο θα είμαστε αντάξιοι της φιλοξενίας και τους ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής».

Όσο για τον Βασίλη Μπάμπη, η χαρά του ήταν διπλή, αφού

η μεγάλη νίκη της ομάδας του στα Ζωνιανά, συνέπεσε με τα γενέθλιά του. Το Δ.Σ. του Ηροδότου δεν παρέλειψε να του ευχηθεί «Ό,τι καλύτερο με υγεία, ευτυχία και πολλές επιτυχίες στην επαγγελματική και προσωπική του ζωή».