Πήρε Κωνσταντόπουλο  ο Ανθεστίωνας
Το νέο απόκτημα του Ανθεστίωνα Δημήτρης Κωσταντόπουλος

 *Την τρίτη του μεταγραφή ανακοίνωσε ο Ανθεστίωνας. Με ανακοίνωση που εξέδωσε η ομάδα του Θραψανού  έκανε γνωστή την απόκτηση του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου.

Ο έμπειρος κεντρικός μέσος αποτελεί την 3η καλοκαιρινή μεταγραφή και  μετά την παρουσία του στις Ακαδημίες του Εργοτέλη και της Μινωικής, αγωνίστηκε στον Πήγασο, ενώ στην Κομοτηνή όπου βρέθηκε λόγω σπουδών, έπαιξε στον Κομψάτο Πολυάνθου και στην Δύναμη Αμάραντων.

 *Σε δυο ακόμα μεταγραφές  προχώρησε ο Αλμυρός . Απέκτησε τον Στέφανο Μυλωνάκη, ο οποίος στο παρελθόν έχει αγωνιστεί με την φανέλα της Μινωικής , του Κεραυνού και μέχρι πρότινος ανήκε στην Κ19 της Αϊντχόφεν. Ο 20χρονος επιθετικός επέστρεψε στο Ηράκλειο μετά από ένα σύντομο διάστημα, που βρέθηκε στην χώρα της Τουλίπας και την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο φόρεσε με επιτυχία την φανέλα της Μινωικής. Η ομάδα του Γαζίου ανακοίνωσε εξάλλου  την απόκτηση του Κοσμά Δεσίπρη. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σαν σαν ακραίος αμυντικός ανήκει στην κατηγορία των μικρών και  την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον  Ρούβα.

*Παρελθόν από τον Ρούβα αποτελεί ο Τίτος Κουτεντάκης, με το νεαρό μέσο να ολοκληρώνει την συνεργασία του με τους κυανόλευκους. Ο Κουτεντάκης ήταν από τα βασικά μέλη της ομάδας του Ρούβα, και πανηγύρισε μαζί του την άνοδο από την Α2 κατηγορία.

Α2

Στην απόκτηση του  Μανώλη Ρουσάκη προχώρησε η Φαιστός. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που έχει αγωνιστεί σε μεγαλύτερες κατηγορίες, ακόμα και  μέχρι τη Super League 2, μεταξύ άλλων με τη φανέλα του Ηροδότου, του Πλατανιά, της Ξάνθης, της Αναγέννησης Καρδίτσας, του Αλμωπού Αριδαίας, με τελευταία ομάδα του τον Γιούχτα.