ΕΠΣΗ: Μπαμ της ΑΕΚ με Καστελλιανάκη

Η ΑΕΚ  έκανε το «μπαμ» στις μεταγραφές αποκτώντας τον Άγγελο Καστελλιανάκη. Η ομάδα του Κατσαμπά, ανακοίνωσε την απόκτηση του έμπειρου επιθετικού που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Γ΄ Εθνική με Πόρο και Αλμυρό, ενισχύοντας σε μεγάλο βαθμό την επιθετική της γραμμή.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Μία σπουδαία μεταγραφή πραγματοποίησε η Α.Ε. Κατσαμπά καθώς από σήμερα στο ρόστερ της ανήκει ο πολύπειρος παίκτης, Καστελλιανάκης Άγγελος.Η διοίκηση της ομάδας θέλει να βάλει ισχυρές βάσεις για την φετινή σεζόν καθώς μετά τις ανανεώσεις βασικών της παικτών, κάνει το μεγάλο μπαμ στην μεταγραφική περίοδο με την προσθήκη του Καστελλιανάκη Άγγελου ο οποίος θα ενισχύσει με την ποιότητα του την προσπάθεια της Α.Ε. Κατσαμπά για μία μεγάλη πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.

Η οικογένεια της Α.Ε. Κατσαμπά καλωσορίζει τον Άγγελο»!

*Στη Χερσόνησο παρέμεινε για ένα ακόμα χρόνο ο Δημήτρης Μηλάκης, αφού ανανέωσε την συνεργασία του με το σωματείο!

Ο 29χρονος μέσος θα συνεχίσει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα του Λιμανιού. Την φετινή σεζόν είχε 20 συμμετοχές και ένα γκολ, βοηθώντας τα μέγιστα το σωματείο να τερματίσει ψηλά στην βαθμολογία της Α1 ΕΠΣΗ. Νωρίτερα η ομάδα της Χερσονήσου είχε προχωρήσει στην ανανέωση της συνεργασίας της και με τον Γιώργο Καπετανάκη.

Γιάννης Πυργιανάκης, συμφώνησε με τον ΠΑΟΚ  για να παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο.”Ο Πυργιανάκης είναι  παιδί του ΠΑΟΚ.Ο 18χρονος αμυντικός αγωνίστηκε και σε αρκετά παιχνίδια στην βασική 11άδα και έδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε υψηλές αγωνιστικές συνθήκες και να σηκώσει το βάρος της φανέλας του ΠΑΟΚ.”αναφέρει ανακοίνωση του συλλόγου.

Α2

*Σε δύο ανανεώσεις προχώρησε ο Μαραθώνας, που συμφώνησε με τον Μάριο Δομοσίδη και τον Μάνο Λάμα ενόψει της νέας σεζόν στην Α2 ΕΠΣΗ.

Ο Δομοσίδης υπερασπίστηκε 19 φορές τη περσινή χρονιά την εστία του Μαραθώνα, ενώ ο Λάμας είχε 16 συμμετοχές και ένα γκολ. Αμφότεροι αποτέλεσαν σημαντικότατοι παράγοντες για να έρθει το πρωτάθλημα στον Μαραθώνα και αυτός ήταν και ο λόγος που ανανεώθηκε η συνεργασία μαζί τους.