Τροχαία: Τρεις νεκροί σε μια μέρα στην Κρήτη!

Βαρύς ο φόρος αίματος στην άσφαλτο στην Κρήτη αφού τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία, σε Ηράκλειο και Χανιά αντίστοιχα.

Στο Τυμπάκι είχαμε τον σοβαρό τραυματισμό ενός 69χρονου Βέλγου, ο οποίος ενώ κινούνταν με τη μηχανή του στο ρεύμα κυκλοφορίας από Τυμπάκι προς Κόκκινο Πύργο, συγκρούστηκε με προπορευόμενη μηχανή, την οποία οδηγούσε ένας 25χρονος. Ο τελευταίος τραυματίστηκε ελαφρά, όμως ο 69χρονος υπέκυψε στα βαρύτατα τραύματα του αφ’ ότου διακομίστηκε στο εφημερεύον Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Επίσης, στην περιοχή του Αποκόρωνα είχαμε ένα ακόμα σοβαρό τροχαίο μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας. Ένας 65χρονος δικυκλιστής εξετράπη της πορείας του και ανατράπηκε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί βαριά. Διακομίστηκε στο νοσοκομείο αλλά δυστυχώς κατέληξε.

Το βράδυ της Δευτέρας σημειώθηκε ένα ακόμα τροχαίο στην περιοχή του Γαλατά με σύγκρουση οχημάτων στα οποία επέβαιναν δύο Βρετανοί και ένα άτομο Αλβανικής καταγωγής, με ελληνική υπηκοότητα. Οι πληροφορίες μιλούν για έναν νεκρό, τον 58χρονο με την ελληνική υπηκοότητα και δύο τραυματίες.

*φωτογραφία αρχείου