Yποψήφιος και ο Νίκος Καρβέλας

Τα ονόματα του Νίκου Καρβέλα και της Ελένης Φιλίνη έβαλε στο «τραπέζι» ενόψει των ευρωεκλογών ο Κώστας Αϊβαλιώτης, ο οποίος πλέον ηγείται του κόμματος «Εθνική Ομάδα».

Το πρώην στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ. άφησε να εννοηθεί ότι ο γνωστός συνθέτης και η γνωστή ηθοποιός θα στελεχώσουν το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος, η ανακοίνωση του οποίου θα γίνει στις 24 Μαρτίου, στο Πολεμικό Μουσείο.

«Αλληλεπιδρώ, μοιράζομαι κοινούς προβληματισμούς, συντονίζω δράση με ορίζοντα τις Ευρωεκλογές με τον Νίκο Καρβέλα. Στις 24 Μαρτίου, στο Πολεμικό Μουσείο, κάνω εκδήλωση μεγάλη. Θα ανακοινώσουμε τα ονόματα. Μου αρέσει το μυαλό του Καρβέλα. Είναι δικηγόρος και έχει γράψει και 3 βιβλία. Είναι ένας σκεπτόμενος άνθρωπος. Έχει γράψει όπερες και κάνει καριέρα στο εξωτερικό», είπε ο Κώστας Αϊβαλιώτης και πρόσθεσε: «Είναι φίλη μου, αλληλεπιδρώ και ανταλλάζω προβληματισμούς με την Ελένη Φιλίνη. Είναι μια κοπέλα που έχει κάνει με άμεμπτο τρόπο τεράστια καριέρα στο θέατρο και στον κινηματογράφο».

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το αν έχει πάρει τη συγκατάθεσή τους για να είναι υποψήφιοι στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου το πρώην στέλεχος του ΛΑ.Ο.Σ. απάντησε: «Μιλάω συνεχώς και ανταλλάζω προβληματισμούς, είμαι σαφής».