Στο Σύνταγμα κατέφθασαν τα πρώτα τρακτέρ

Στο Σύνταγμα κατέφτασαν λίγο μετά τη μία το μεσημέρι  τα πρώτα τρακτέρ με τους αγρότες, που θα πραγματοποιήσουν συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας στις 18.30 το απόγευμα, διεκδικώντας τα αιτήματά τους. Από την πλευρά της, πάντως, η κυβέρνηση επιμένει στο μήνυμα πως «δεν υπάρχουν άλλα δημοσιονομικά περιθώρια για περαιτέρω παροχές».

Λίγο μετά τις 9 το πρωί της Τρίτης οι αγρότες ξεκίνησαν από το Κάστρο Βοιωτίας. Από τις 12 το μεσημέρι, όταν και έφτασε το πρώτο κομβόι στις Αφίδνες, συνεχώς περνούν τρακτέρ από τα διόδια. Εκεί τους περιμένει η Αστυνομία, για να τους συνοδεύσει τους  προκειμένου να μπουν συντεταγμένα στο κέντρο της Αθήνας.

Την ίδια ώρα, σε ισχύ είναι οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με την Αστυνομία να προτρέπει τους οδηγούς να αποφεύγουν τις μετακινήσεις στο κέντρο της πόλης. Όπως δήλωσε η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου στον ΑΝΤ1 νωρίς το πρωί, «μετά τις 12 το μεσημέρι αναμένεται να ξεκινήσουν οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις με προσωρινές διακοπές κυκλοφορίας σε όλη τη διαδρομή που θα ακολουθήσουν οι αγρότες»