Έφυγε από την ζωή ο Σελιώνης…

ΣΕΛΙΩΝΗΣ
Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του ΟΦΗ, μετά τον χαμό  του Ηλία Σελιώνη, σε ηλικία μόλις 65 ετών, μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας. O εκλιπών ήταν μέλος της σπουδαίας ομάδας του ΟΦΗ των αρχών της δεκαετίας του 1980, αγωνιζόμενος ως πλάγιο μπάκ.

Μετά το τέλος της καριέρας του, ασχολήθηκε με τις υποδομές στην πατρίδα του τη Λάρισα και ήταν εκείνος που πρότεινε παίκτες από τη Θεσσαλία, όπως ο Κώτσιος, ο Αδάμος, ο Κουτσιανικούλης.

Το διοικητικό συμβούλιο του Ερασιτέχνη ΟΦΗ, με ανακοίνωση του «εκφράζει τη θλίψη του, για τον χαμό του άλλοτε ποδοσφαιριστή μας, Ηλία Σελιώνη.

Η οικογένεια του ΟΦΗ μας, έγινε φτωχότερη.Ο Ηλίας Σελιώνης, πέρα απο την αγωνιστική του προσφορά, στο σύλλογο μας, υπήρξε ένας σπουδαίος πρεσβευτής, της ομάδας μας, στη Λάρισα.

Θα τον θυμόμαστε πάντα, με αγάπη για το πάθος του και το ήθος του.

Θερμά συλλυπητήρια, στην οικογένεια του.

 

«Δεν θα διεκδικήσει το υπόλοιπο ποσό»

Ο Πέπε Μελ είναι ο πρώτος Ισπανός προπονητής του ΟΦΗ.
Θέμα έγινε στην Ισπανία η αποχώρηση του Πέπε Μελ από τον πάγκο του ΟΦΗ.

Η MARCA,  γράφει για το τέλος της συνεργασίας της κρητικής ομάδας με τον Ισπανό τεχνικό και αναφέρει ότι ο Μελ «δεν θα εισπράξει το υπόλοιπο ποσό που είχε μετά από συμφωνία με τον ΟΦΗ».

Ο Ισπανός κύριος ήρθε και κύριος φεύγει έστω και αν δεν πέτυχε τον στόχο του. Μάλλον έτυχε σε λάθος εποχή…

Ν.Μ.

 

Διεκδικεί την ΕΠΣ Χανίων ο Βούρβαχης

ΒΟΥΡΒΑΧΗΣ
Δυναμική επιστροφή στην ΕΠΣ Χανίων ετοιμάζει ο Γιώργος Βούρβαχης! Σύμφωνα με πληροφορίες του athlitiko.gr, ο επί σειρά ετών πρόεδρος της ΕΠΣΧ, μετά από απουσία αρκετών χρόνων, σκοπεύει να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία της Ενωσης.

Οι εκλογές της ΕΠΣ Χανίων είναι προγραμματισμένες προς το τέλος του προσεχούς καλοκαιριού και σίγουρα θα έχουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Μ.Β.

 

Έφυγε από την ζωή ο Στέλιος Καταρτζής

Έφυγε από την ζωή ο Στέλιος Καταρτζής
Μια από τις σπουδαίες μορφές του παρελθόντος για τον Ηρόδοτο στις δεκαετίες ’60 και ‘70, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Στέλιος Καταρτζής, έφυγε από την ζωή σκορπίζοντας πένθος στην οικογένειά του και στον σύλλογο της Νέας Αλικαρνασσού. Ο Ηρόδοτος αναφέρει σε συλλυπητήρια ανακοίνωσή του:

«Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Στέλιου Καταρτζή για την απώλειά του.Ο εκλιπών ήταν παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της αγαπημένης μας ομάδας, αγωνιζόμενος ως εξτρέμ και αγαπούσε πολύ τον Ηρόδοτο, φορώντας και τιμώντας τη φανέλα του για πάνω από μία 10ετία (1963 – 1974). Καλό ταξίδι Στέλιο απ’ όλη την οικογένεια του ΠΑΣΑ Ηροδότου, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ! Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας!»

 

Με παλμό η κερκίδα του «Ηράκλειο» ΟΑΑ

Με παλμό η κερκίδα του «Ηράκλειο» ΟΑΑ
Η ανοδική πορεία του «Ηράκλειο» ΟΑΑ στο πρωτάθλημα μπάσκετ της National League 2, έχει ενθουσιάσει το κοινό του.

Παιδιά των ακαδημιών του συλλόγου, οικογένειες, μπασκετικό κοινό και φίλοι της ομάδας, βρέθηκαν στο κλειστό του «Λίντο», υποστηρίζοντας με θέρμη τις προσπάθειες των παικτών της τοπικής ομάδας απέναντι στην Ελευθερία Μοσχάτου.

«Η δύναμη που μας δίνετε, είναι τεράστια. Η ατμόσφαιρα, το χειροκρότημα, η στήριξη, όλα αυτά τα πρόσωπα που αγωνιούν με την εξέλιξη της κάθε αναμέτρησης, χαίρονται με τη χαρά μας και μας συμπονούν στη λύπη, πραγματικά μας δίνουν ενέργεια για ακόμα μεγαλύτερη προσπάθεια. Το «ευχαριστώ» προς όλους εσάς είναι λίγο», υπογραμμίζεται στην ανάρτηση της ομάδας.

Μ.Β.