«Το γλυκό μου κορίτσι πέθανε»-Ο σπάνιος όγκος που εμφανίστηκε στα 33 χρόνια της Στέλλας

Ανείπωτο πόνο στην οικογένειά της, αλλά και σε όλους όσοι είχαν την τύχη να την γνωρίσουν και θρηνούν για τον χαμό της ,προκάλεσε ο θάνατος μιας νέας γυναίκας και μητέρας ενός μικρού παιδιού, της μοριακής βιολόγου Στέλλας Βογιατζάκη .

Συντετριμμένος ο σύζυγός της με καταγωγή απο την Βιάννο, Γιώργος Καργιολάκης βιολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στη μοριακή ιατρική και την Ιολογία έγραψε : “Η Στελλίτσα μου το γλυκό μου κορίτσι, πέθανε , μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο.

Με έχει βοηθήσει πολύ, να βλέπω τόση αγάπη για εκείνη.

Η φωτογραφία είναι από το 2018 στη Βενετία, όπου πήγαμε, μετά από κάποια άσχημα νέα για την πρώτη υποτροπή που είχε 2 χρόνια μετά την υστερεκτομή.

Η Στέλλα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, κατά την οποία γεννήθηκε πρόωρα η Φαίδρα μένοντας 2 μήνες στην ΜΕΝΝ, εμφάνισε έναν όγκο στη μήτρα, ο οποίος μας ανακοινώθηκε στις 11 Μαίου του 2016 .Ηταν μυξοειδές λειομυοσάρκωμα μήτρας. Μιλάμε για κάτι τόσο σπάνιο σε τόσο νέα γυναίκα (33 ετών τότε) και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, που στην βιβλιογραφία είχα βρει τότε άλλες 4 περιπτώσεις σε όλο τον κόσμο.

Από την αρχή η πρόγνωση ήταν κακή, αλλά είχα πεισμώσει και πεισμώσαμε και τα δύο μας. Μέχρι αρχές του 2022, είχε εξαιρετική ποιότητα ζωής παρά τα 4 χειρουργεία (2016, 2018, 2020, 2021). Ενώ ήμασταν στην Μπρίζ τον Ιανουάριο του 2023 ένιωσε έναν όγκο στην κοιλιά. Στη συνέχεια, η κατάσταση ήταν πολύ επιθετική. Τον τελευταίο ενάμιση μήνα ήμασταν στο νοσοκομείο και από τις 6 Ιανουαρίου μπήκε σε καταστολή και έχασα κάθε επικοινωνία μαζί της.

Έφυγε ήρεμη και ήμουν συνεχώς δίπλα της ,εναλλάξ με τον αδελφό της.

Η κηδεία της, έγινε  στο νεκροταφείο της Ηλιούπολης.

Η Φαίδρα, η κόρη μας, ήθελε να είναι στην κηδεία. Μου είπε πριν από λίγο ότι ήταν πολύ βαρετά και στενάχωρα και με ρώτησε αν πειράζει που η ίδια δεν έκλαψε. Με ρώτησε γιατί η μαμά της είναι σε φέρετρο, μιας και αυτά είναι τα κρεβάτια των βαμπίρ. Της είπα ότι θα το κόψουμε το Netflix.

Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας, για την αγάπη  και τις σκέψεις σας.”