Πτώση της θερμοκρασίας προβλέπουν οι μετεωρολόγοι τις επόμενες ημέρες
Πτώση της θερμοκρασίας προβλέπουν οι μετεωρολόγοι τις επόμενες ημέρες

Πέφτει τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, η θερμοκρασία στις περιοχές του δήμου Μινώα Πεδιάδος που «χτυπήθηκαν» από τον σεισμό, ο οποίος υποχρέωσε τους κατοίκους της περιοχής να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους και να βρουν καταφύγιο σε σκηνές, στα αυτοκίνητα αλλά και σε πρόχειρα καταλύματα σε εξωτερικούς χώρους.

Στη διάρκεια της ημέρας η θερμοκρασία θα είναι σε υψηλά επίπεδα, θα αγγίζει τους 28 βαθμούς Κελσίου, ωστόσο στη διάρκεια της νύχτας θα καταγράφεται πτώση με τον υδράργυρο να «πέφτει» στους 18 βαθμούς

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο κ. Λέκκα, τις επόμενες ημέρες από την Πέμπτη και μετά, οι καιρικές συνθήκες θα είναι δυσκολότερες, ενώ αναμένεται ενίσχυση του βόρειου ρεύματος.

«Σταδιακά από την Τετάρτη το μεσημέρι θα δούμε αυξημένες νεφώσεις στα βόρεια και η κορύφωση του φαινομένου θα είναι την Πέμπτη», ανέφερε ο ίδιος και πρόσθεσε ότι από την Πέμπτη οι ελάχιστες τιμές στις σεισμόπληκτες περιοχές θα κυμανθούν στους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου. Την Παρασκευή θα υπάρξει ενίσχυση των βορείων ανέμων.