Λαμπρινος, Κουράκης, Λυγερός στον Δήμο Ηρακλείου

Ακόμη δεν ξεκίνησαν τα… νέα όργανα στον Δήμο Ηρακλείου και άρχισε το γλέντι!

Με αφορμή την ανακοίνωση του δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού στην οποία ανέφερε την πρόθεσή του να συνεργαστεί με τρεις παρατάξεις (Σισαμάκης, Κουκιαδάκης, Βασιλάκης), τρεις εκ των επικεφαλής των άλλων συνδυασμών ξεσπάθωσαν εναντίον του και τον κατηγόρησαν για προσχηματικό διάλογο και αντιδημοκρατική συμπεριφορά!

«Ο φάκελος των συνεργασιών δεν κλείνει σήμερα.

Αντιθέτως τώρα ανοίγει και, σε ό,τι μας αφορά, θα παραμείνει ανοιχτός καθ΄όλη τη διάρκεια της θητείας μας» είπε ο δήμαρχος, προαναγγέλλοντας διαπαραταξιακή επιτροπή για το θέμα, αλλά φαίνεται πως δεν έπεισε τους κ.κ. Κουράκη, Λυγερό και Ινιωτάκη που εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες του επιτίθενται!

«Ο κ. δήμαρχος επέλεξε να στηριχθεί στη μειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου. Αυτό αποτελεί πρόκληση για τη Δημοκρατία, την ιστορία και τον πολιτισμό της πόλης μας.

Όσοι οργάνωσαν αυτήν την κατ’ επίφαση διαβούλευση, φέρουν ακέραια την ευθύνη των πράξεών τους» ανέφερε η ανακοίνωση του συνδυασμού Κουράκη, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκαν και οι δύο άλλοι επικεφαλής των παρατάξεων.

Το κλίμα που έχει δημιουργηθεί προϊδεάζει για το τι θα ακολουθήσει το επόμενο διάστημα στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου.

 

Διαβάστε σχετικά  περισσότερα στα αναλυτικά ρεπορτάζ: