περιοδείες του δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού

Εντατικοποιούν τις περιοδείες, τις επαφές και τις συναντήσεις τους οι δύο μονομάχοι της Λότζια, εν όψει της μεγάλης αναμέτρησης της ερχόμενης Κυριακής.

Η πλευρά του δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, με σχετική ανακοίνωσή της εκφράζει την αισιοδοξία και την πίστη στην τελική νίκη, τονίζοντας ότι εκλεγμένοι και μη, θα συνεχίσουν τις περιοδείες στις συνοικίες και τα χωριά του Δήμου Ηρακλείου, παρακινώντας τον κόσμο πρωτίστως να συμμετάσχει στις εκλογές της Κυριακής.

Στο πλαίσιο αυτό προχθές ο κ. Λαμπρινός  επισκέφθηκε τη Νέα Αλικαρνασσό, όπου ο δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με κατοίκους της περιοχής σε πολύ καλό κλίμα.

Από την πλευρά του ο υποψήφιος δήμαρχος κ. Γιάννης Κουράκης μετά την ολοκλήρωση των αποτελεσμάτων του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, επισκέφθηκε τα γραφεία της Περιφέρειας Κρήτης, όπου είχε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Κρήτης κ. Σταύρο Αρναουτάκη, τον οποίο και συνεχάρη για την επανεκλογή του.

Στη συζήτηση σχολίασαν το μήνυμα που έστειλε το εκλογικό αποτέλεσμα, που όπως τονίσθηκε από τον κ. Κουράκη δεν είναι άλλο από την ανάδειξη της Δημοτικής Κίνησης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5» ως πλειοψηφούσα παράταξη στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο με 18 έδρες. Ο ίδιος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι οι πολίτες με την ψήφο τους την ερχόμενη Κυριακή θα κάνουν το καθοριστικό βήμα για να βγει το Ηράκλειο από τη στασιμότητα.

Από τη μεριά του ο κ. Αρναουτάκης επεσήμανε την ανάγκη να υπάρξει αποτελεσματική δημοτική Αρχή ώστε να ενισχύσει την προσπάθεια απορρόφησης των διαθέσιμων κονδυλίων από την Ευρωπαϊκή Ένωση για την υλοποίηση έργων και δράσεων.

Αντίστοιχα τη στήριξή της στον κ.Γιάννη Κουράκη εξέφρασε αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Δημάρχων Κρήτης και συγκεκριμένα ο πρόεδρος Ζαχαρίας Δοξαστάκης, ο Γιώργος Μηλιαράς και ο Παύλος Μπαριτάκης, οι οποίοι επισκέφθηκαν το εκλογικό κέντρο της Δημοτικής Κίνησης «ΗΡΑΚΛΕΙΟ 3.7.5» και συναντήθηκαν με τον κ. Κουράκη, με τον οποίο τούς συνδέει μία βαθιά φιλία και μια πολύχρονη συνεργασία στην αυτοδιοίκηση.