αυτοδιοικητικές εκλογές

Χωρίς εκπλήξεις πραγματοποιήθηκαν και οι καταθέσεις υποψηφιοτήτων σε όλους τους Δήμους της Περιφέρειας Κρήτης. Η κινητικότητα στα κατά τόπους Πρωτοδικεία ήταν διαρκής, με τους περισσότερους να περιμένουν κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή για να καταθέσουν τον συνδυασμό τους.

Οι καταθέσεις των συνδυασμών πραγματοποιούνταν μέχρι και αργά το βράδυ.

ΝΟΜΟΣ ΡΕΘΥΜΝΟΥ

Δήμος Ρεθύμνου

Τον συνδυασμό του κατέθεσε το πρωί της Κυριακής ο υποψήφιος δήμαρχος Ρεθύμνου Θωμάς Κρεβετζάκης, ο οποίος πήγε στο Πρωτοδικείο με υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους και συνεργάτες του.

Τον φάκελο του συνδυασμού του κατέθεσε το Σάββατο το πρωί ο υποψήφιος δήμαρχος Ρεθύμνου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»  Μανούσος Μανουσογιάννης

Την προηγούμενη Παρασκευή το μεσημέρι κατέθεσε τον φάκελο του συνδυασμού του «Ρέθυμνο-Ενεργοί Πολίτες» ο υποψήφιος δήμαρχος Ρεθύμνου μαζί με υποψηφίους του συνδυασμού του ο  Σταύρος Βουρβαχάκης.

Τις υποψηφιότητές τους κατέθεσαν χθες ο δήμαρχος Ρεθύμνου και εκ νέου υποψήφιος Γιώργος Μαρινάκης και ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Ρέθυμνο Αξίζεις» Θοδωρής Νίνος.

Δήμος Ανωγείων

Στο Πρωτοδικείο Ρεθύμνου κατέθεσε χθες τον φάκελο του συνδυασμού  «Τ’ Ανώγεια του μέλλοντος» ο υποψήφιος δήμαρχος Ανωγείων Σωκράτης Κεφαλογιάννης.

Τον φάκελο του συνδυασμού «Δημοτική Προοδευτική Κίνηση» κατέθεσε ο Δήμαρχος Ανωγείων Μανώλης Καλλέργης επίσης χθες  το πρωί στο Πρωτοδικείο Ρεθύμνου.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Ανωγείων με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»  Στέλιος Σταυρακάκης, κατέθεσε το φάκελο του συνδυασμού του το περασμένο Σάββατο

Δήμος Μυλοποτάμου

Συνοδευόμενος από συνεργάτες του, υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Μυλοποτάμου, κατέθεσε χθες στις 2μ.μ. στο Πρωτοδικείο Ρεθύμνου τον φάκελο του συνδυασμού «Ανεξάρτητη Κίνηση Ενεργών Πολιτών Μυλοποτάμου» ο επικεφαλής και υποψήφιος δήμαρχος κ. Δημήτρης Κόκκινος.

Με τον ανώτατο επιτρεπόμενο αριθμό υποψηφίων δημοτικών συμβούλων, κατέθεσε το Σάββατο το πρωί στο πολυμελές πρωτοδικείο Ρεθύμνου, τον συνδυασμό του «Αλλαγή στον Μυλοπόταμο» ο υποψήφιος δήμαρχος Γιώργος Παπακωνσταντής.

Επίσης, το Σάββατο κατέθεσε το φάκελο του συνδυασμού του  πστο Πρωτοδικείο ο υποψήφιος δήμαρχος Μυλοποτάμου, Γιάννης Κοκολογιάννης,

Δήμος Αμαρίου

Συνοδευόμενος από τους υποψηφίους του συνδυασμού του, κατέθεσε προχθές το φάκελο με τους υποψηφίους και ο δήμαρχος Αμαρίου και εκ νέου υποψήφιος Παντελής Μουρτζανός.

Προχθές το πρωί βρέθηκε στο Πρωτοδικείο Ρεθύμνου για να καταθέσει το φάκελο της υποψηφιότητάς του ο υποψήφιος για το Δήμο με τη «Λαική Συσπείρωση»   Νίκος Μαρκίδης.

Δήμος Αγίου Βασιλείου

Τον συνδυασμό του κατέθεσε το περασμένο Σάββατο ο υποψήφιος δήμαρχος Αγίου Βασιλείου Θανάσης Χαριτάκης.

Την Πέμπτη το μεσημέρι πρώτος κατέθεσε τον συνδυασμό του «Κοινή Πορεία στο Μέλλον» ο δήμαρχος Αγίου Βασιλείου, Γιάννης Ταταράκης.

ΝΟΜΟΣ ΧΑΝΙΩΝ

Δήμος Χανίων

Λίγο μετά τις 11.30 χθες το πρωί ο επικεφαλής του συνδυασμού Δήμος Ενεργών Πολιτών, Τάσος Βάμβουκας, μαζί με τους υποψηφίους που στελεχώνουν το ψηφοδέλτιό του έφτασε στο Πρωτοδικείο Χανίων για να καταθέσει το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού. Το ψηφοδέλτιο πλαισιώνουν 98 υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι.

Κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Χανίων το απόγευμα της Κυριακής τα 98 ονόματα των μελών του συνδυασμού “Για τα Χανιά”, και  ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων Παναγιώτης Σημανδηράκης.

Κατατέθηκε το πρωί της Κυριακής στο Πρωτοδικείο Χανίων, από τον υποψήφιο δήμαρχο της «Ανταρσία στα Χανιά», Σεραφείμ Ρίζο, το ψηφοδέλτιο με το οποίο το δημοτικό σχήμα θα μετέχει στις δημοτικές εκλογές της 26ης Μαΐου.

Το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Πρωτοβουλία Πολιτών – Πρώτα ο Άνθρωπος” με επικεφαλής τον Γιάννη Σαρρή κατατέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου στο Πρωτοδικείο Χανίων.

Στο Πρωτοδικείο Χανίων κατέθεσε χθες το ψηφοδέλτιο του “Χανιά-Κοιτάμε μπροστά” ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων Ευτύχης Δαμιανάκης.

Στο Πρωτοδικείο Χανίων προκειμένου να καταθέσει τον συνδυασμό του “Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας” βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής, μαζί με μέλη του συνδυασμού του, ο υποψήφιος δήμαρχος Χανίων Γρηγόρης Αρχοντάκης.

Τον συνδυασμό του στο Πρωτοδικείο Χανίων κατέθεσε και ο Άρης Παπαδογιάννης, επικεφαλής του συνδυασμού “Η Απάντηση… Τα Χανιά μας”.

Τον συνδυασμό του για το Δήμο Χανίων κατέθεσε στο Πρωτοδικείο ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Χανίων Νίκος Βουρλακης

Δήμος Αποκορώνου

Τον συνδυασμό του για τον Δήμο Αποκορώνου κατέθεσε στο Πρωτοδικείο ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νικήτας Μελισσακης

Κατέθεσε χθές 4 Μαΐου, το ψηφοδέλτιό του στο Πρωτοδικείο Χανίων ο Παντελής Καραγιαννάκης, επικεφαλής του συνδυασμού “Αποκόρωνας η γη μας”.

Στο Πρωτοδικείο Χανίων κατατέθηκε χθες το πρωί  το ψηφοδέλτιο της Ενωτικής Μαχητικής Αποκορωνιότικης Ανεξάρτητης Κίνησης, με επικεφαλής το Χαράλαμπο Κουκιανάκη.

Δήμος Κισσάμου

Στο Πρωτοδικείο Χανίων κατέθεσε το ψηφοδέλτιο του ο εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος Κισσάμου Θοδωρής Σταθάκης. Ο κ. Σταθάκης κατέθεσε ψηφοδέλτιο με 41 υποψηφίους.

Δήμος Πλατανιά

Τον συνδυασμό της Αυτοδιοικητικής Συνεργασίας Πολιτών του Δήμου Πλατανιά κατέθεσε χθες στο Πρωτοδικείο ο υποψήφιος δήμαρχος Γιάννης Μαλανδράκης.

Το φάκελο της υποψηφιότητάς του κατέθεσε και ο υποψήφιος με τη Λαική Συσπείρωση Πλατανιά Δημήτρης Ανθούσης.

Δήμος Καντάνου Σελίνου

Το Σάββατο κατέθεσε στο Πρωτοδικείο την υποψηφιότητά του ο υποψήφιος Δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Γιώργος Γεωργιλάκης

ΝΟΜΟΣ ΛΑΣΙΘΙΟΥ

Δήμος Αγίου Νικολάου

Ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της «ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ» Γιάννης Ανδριώτης   συνοδευόμενος από υποψηφίους  δημοτικούς συμβούλους, βρέθηκε  χθες το πρωί στο Πρωτοδικείο Λασιθίου, και κατέθεσαν επίσημα την κατάσταση υποψηφίων του συνδυασμού.

Το φάκελο του συνδυασμού του κατέθεσε στο πρωτοδικείο και ο υποψήφιος δήμαρχος με τη Λαϊκή Συσπείρωση Γιώργος Φιλιππάκης.

Το φάκελο του συνδυασμού του κατέθεσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αγίου Νικολάου Νίκος Κοκκίνης.

Επίσης το φάκελο της υποψηφιότητας και τα ονοματα του συνδυασμού «Δικαίωμα στην πόλη» κατέθεσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αντώνης Ζερβός

Δήμος Ιεράπετρας

Την τελική λίστα των υποψηφίων του συνδυασμού «Ιεράπετρα Δήμος Πρότυπο» κατέθεσε  ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Ιεράπετρας, Αντώνης Πετράς.

Την υποψηφιότητά της και τα ονόματα του συνδυασμού στο δήμο Ιεράπετρας κατέθεσε η Μαρία Κοτσιφάκη με τη Λαϊκη Συσπείρωση.

Δήμος Σητείας

Συνοδευόμενος από συνεργάτες του και υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους ο υποψήφιος δήμαρχος Σητείας Νικόλαος Κουρουπάκης και επικεφαλής του συνδυασμού «Επιστροφή στο Μέλλον» κατέθεσε τη λίστα των υποψηφίων του

Η κατάσταση των υποψηφίων του Συνδυασμού «Σητεία Ενώνουμε Δυνάμεις» με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιώργο Ζερβάκη κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Λασιθίου. Χθες το πρωί κατέθεσε στο Πρωτοδικείο Λασιθίου  το συνδυασμό του και ο υποψήφιος δήμαρχος Σητείας Νίκος Καραμανωλακης. Την υποψηφιότητά της και τα ονόματα του συνδυασμού στο δήμο Σητείας κατέθεσε και ο υποψήφιος με τη Λαικη Συσπείρωση Συμεωνίδης Σίμος.

Κατατέθηκε επίσης,στο Πρωτοδικείο ο συνδυασμός «Σητεία Μπροστά» με υποψήφιο δήμαρχο τον Θεόδωρο Πατεράκη.

Δημος Οροπεδίου Λασιθίου

Χθες το απόγευμα κατέθεσε το φάκελο της υποψηφιότητας του ο δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου και εκ νέου υποψήφιος Γιάννης Στεφανάκης.

Μία ημέρα πριν κατέθεσε την υποψηφιότητά του ο υποψήφιος δήμαρχος Οροπεδίου Λασιθίου Χαλκιαδάκης Κώστας.