Ο Πέτρος Ινιωτάκης
Ο Πέτρος Ινιωτάκης

Η επόμενη μέρα βρίσκει τον Πέτρο Ινιωτάκη να ανοίγει τον κύκλο των επαφών και των συναντήσεών του μέσα από συναντήσεις με φορείς αλλά και με την κοινωνία, με σκοπό να στηριχθεί το εγχείρημά του, που έχει στόχο την κατάκτηση του δημαρχιακού θώκου.

Τη σημερινή και την αυριανή μέρα ο κ. Ινιωτάκης αναμένεται να αφιερώσει στην ενδοχώρα του Δήμου Ηρακλείου όπου θα έρθει σε επαφή με πολίτες, προκειμένου να συζητήσει μαζί τους την απόφαση του να διεκδικήσει τον Δήμο Ηρακλείου.

Χθες ο πρώην αντιδήμαρχος βρέθηκε στο κέντρο της πόλης, όπου συνομίλησε με πολύ κόσμο, και νωρίτερα αποχαιρέτησε σε φορτισμένο κλίμα τους δημοτικούς υπαλλήλους με τους οποίους συνεργάστηκε στη Λότζια, στους οποίους και εξήγησε αναλυτικά τους λόγους που τον ανάγκασαν να εγκαταλείψει τη «Δύναμη Πολιτών».

Νωρίς το απόγευμα ο κ. Ινιωτάκης είχε μια συνάντηση με φίλους του, με τους οποίους μίλησε για την απόφαση του να ανεξαρτητοποιηθεί από την πλειοψηφούσα παράταξη αλλά και για την απόφασή του να διεκδικήσει τον Δήμο Ηρακλείου.

Αμέσως μετά είχε συνάντηση με τη νέα διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου, με την οποία συζήτησε αναλυτικά για την πολιτική του στόχευση σε σχέση με τη διεκδίκηση της Λότζια, αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνεται το πολιτικό σκηνικό ειδικότερα σε σχέση με τα κρίσιμα εργασιακά  ζητήματα.