Με άρωμα Κρήτης ο γάμος της Μαρίας Μενούνος

Με άρωμα Κρήτης ο γάμος της Μαρίας Μενούνος

Η Μαρία Μενούνος είναι μια από τις πιο γνωστές δημοσιογράφους και παρουσιάστριες στις Ηνωμένες Πολιτείες, με ρίζες από την  Ελλάδα που όχι απλώς δεν ξέχασε, αλλά φροντίζει να διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με την γενέτειρα των γονιών της.

η αναγγελία του γάμου της  της Μαρίας Μενούνος

Όπως είναι ήδη γνωστό, η  μοναδική δημοσιογράφος που έχει στο βιογραφικό της συνέντευξη από ολόκληρη την οικογένεια Ομπάμα, ετοιμάζεται να παντρευτεί στο  χωριό του πατέρα της, τον Άκοβο Αρκαδίας, με θρησκευτικό γάμο τον σύντροφο της ζωής της Κέβιν  Αντεργκάρο.

Αυτό όμως που  δεν είναι καθόλου γνωστό είναι ότι ο γάμος της που θα γίνει το   Σάββατο 6 Οκτωβρίου έχει άρωμα Κρήτης και μάλιστα έντονο.

Κατ΄αρχήν η αναγγελία του γάμου της  δημοσιεύται σήμερα στην “Π” όπως θα δείτε στην σελ 2 της εφημερίδας μας…

“O Κέβιν – Μιχαήλ Αντεργκάρο του Μικαέλ και της Κάθλην το γένος Τζιαλόνγκο, που γεννήθηκε στην Βοστώνη και κατοικεί στο Λος Άντζελες των Η.Π.Α και η Μαρία Μενούνος του Κωνσταντίνου και της Σταυρούλας το γένος Καπερνέκα που γεννήθηκε στην Βοστώνη και κατοικεί στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ,θα έλθουν σε γάμο που θα γίνει στον Άγ. Νικόλαο στο Άκοβο Αρκαδίας” γράφει η σχετική  αναγγελία.

Ο Σωτήρης Κυρανάκος και η Ήρα Βουτσαλά θα είναι ανάμεσα στους κουμπάρους

Ανάμεσα στους  κουμπάρους,  που είναι η πρώην παρουσιάστρια Μαριέττα Χρουσαλά, (η γνωστή παρουσιάστρια έχει ήδη βαφτίσει την κόρη της Χρουσαλά, Μαρία) και ο κομμωτής και μακιγιέρ Δημήτρης Γιαννέτος,  που κάνει μεγάλη καριέρα στις ΗΠΑ, βρίσκεται  και ο… πολιτογραφημένος Κρητικός Σωτήρης Κυρανάκος με την Ηρακλειώτισσα μνηστή του, Ήρα Βουτσαλά.

Ο Σωτήρης Κυρανάκος είναι το δεξί χέρι της Μαρίας στην Ελλάδα και οικογενειακός φίλος, στον οποίο  έχουν ιδιαίτερη αδυναμία οι γονείς της.

Το  άρωμα Κρήτης όμως δεν σταματά στην κουμπαριά, αλλά συνεχίζεται και σε  αναμνηστικά και άλλα ντεσού  του γάμου που θα είναι διά χειρός  της Ηρακλειώτισσας Εβελίνας Μπάκιντα.

Ο γάμος

Ο Δημήτρης Γιαννέτος θα είναι ένας από τους κουμπάρους
Ο Δημήτρης Γιαννέτος θα είναι ένας από τους κουμπάρους

Ο γάμος θα γίνει  στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στον Άκοβο και θα είναι άκρως  παραδοσιακός με κλαρίνα, τσολιάδες, γουρουνοπούλα και αρνιά στην πλατεία του χωριού.

Θα υπάρχουν  πολλοί καλεσμένοι από την ξένη και ελληνική σόουμπιζ αλλά  θα παρευρίσκεται και όλο το χωριό.

Τις προετοιμασίες  έχει αναλάβει  ο πατέρας και η  μητέρα της που ήδη βρίσκονται στο Άκοβο γι’ αυτόν τον λόγο.

Το ζευγάρι παρόλο που θέλει ένα γάμο παραδοσιακό, θα χορέψει ως πρώτο χορό ένα βαλς που χορογράφησε ξάδελφος της γνωστής παρουσιάστριας.

Ο Κέβιν και η Μαρία ήδη έχουν παντρευτεί με πολιτικό γάμο και μάλιστα όχι όπου κι όπου, αλλά στην περίφημη Τάιμς Σκουέαρ τη βραδιά της Πρωτοχρονιάς πέρσι κι ενώ ο κόσμος ετοιμαζόταν να υποδεχτεί το νέο έτος.

Aναμνηστικά και άλλα ντεσού  του γάμου που θα είναι διά χειρός  της Ηρακλειώτισσας Εβελίνας Μπάκιντα

Η   παρουσιάστρια   πριν από λίγους μήνες είχε γνωστοποιήσει την περιπέτεια με την υγεία της καθώς υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για όγκο στο κεφάλι.

Ο γάμος της έγινε σε ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση απ’ την κατάμεστη εμβληματική πλατεία της Νέας Υόρκης με τον συμπαρουσιαστή της στο FOX, Στιβ Χάρβεϊ, να μεταδίδει την τελετή.

Στο πλευρό του ζευγαριού, που μετρά περίπου 20 χρόνια κοινής πορείας, βρέθηκαν οι γονείς της παρουσιάστριας Κωνσταντίνος και Λίτσα Μενούνος.

Διπλή κουμπαριά με την Μαριέττα Χρουσαλά
Μαριέττα Χρουσαλά

 Ένα παιδί

Μετά τον γάμο η Ελληνοαμερικανίδα παρουσιάστρια θέλει πολύ να αποκτήσει ένα παιδί: “Θα προσπαθήσουμε ακόμη μία φορά μόλις επιστρέψουμε από την Ελλάδα”.

Σε περίπτωση που ούτε αυτή τη φορά έχει αποτέλεσμα η εξωσωματική γονιμοποίηση, η Μαρία εξετάζει την επιλογή της παρένθετης μητέρας και έχει ζητήσει τη συμβουλή της Κιμ Καρντάσιαν, η οποία έχει αποκτήσει το τρίτο της παιδί με αυτό τον τρόπο.